Frederikshavn – Copenhagen 6-5 sv (1.semifinale herrer)

Copenhagen havde muligheden, og de må være skuffede for muligheden var der, men hjemmeholdet red stormen af og vandt kampen og kom dermed foran 1-0 i serien.

Hjemmeholdet havde nok håbet på at trække fra og dermed lukke kampen.

Så da unge Frederik Nielsen scorede til 2-0 efter 1.10 i anden periode, så havde Frederikshavn overtaget.

Copenhagen spillede med ro og lod sig ikke stresse af Frederikshavn pres, og i Pontus Kozan havde de spilleren der holdte tempo og kunne holde på bolden.

Netop Kozan scorede i powerplay til 2-1 og da Copenhagens topscorer Nikolaj Parbo udlignede til 2-2 så havde Copenhagen faktisk godt fat i kampen.

Men Andreas Glad var igen skarp når det gælder, og han var med i de næste to scoringer. Først målet til 3-2 i tiden 37.47 og i tiden 42.53.

Da Jonathan Velgaard øgede til 5-2 blot 41 sekunder senere, så lignede det igen en kamp hvor Copenhagen trods godt spil, ikke fik udbytte.

Men Frederikshavn blev for passive og Copenhagen fortsatte det gode spil og de havde i den grad momentum og det var på ingen måde en overraskelse at de fik udlignet til 5-5 hvor Pontus Kozan var med i alle tre mål.

Så var kampen helt åben og med Copenhagen i momentum, så lignede det en overraskelse der lurede.

Copenhagen fik dog en udvisning i slutfasen, og det gav på en måde Frederikshavn luft og selvom de ikke fik scoret Frederikshavn, så kom hjemmeholdet med igen.

Copenhagen startede overtiden med udvisningen hængende over sig i 13 sekunder, det klarede de og så var det en fejl der kunne afgøre det hele.

Det blev Frederikshavn der trak det længste strå og scorede i overtiden til 6-5 i en kamp hvor Copenhagen viste format og det bliver interessant at se kamp to.

Claus Ejman, Frederikshavn
Egentlig spiller vi en fornuftig kamp. Vi kommer foran 5-2, selvom vi i særdeleshed mangler skarphed idag. Vi mangler idag 2 vigtige spillere, men erstatningerne for dem går ind og spiller en god kamp. Igen idag bliver vi for passive til slut i kampen, og Copenhagen får momentum. I overtiden får vi heldigvis den lille luckyball som gjorde at vi kunne gå fra kampen med en sejr, og en 1-0 føring i serien.

Mattias Hacke, Copenhagen
Jeg hved sku ikke. Det er hverken fortjent eller ufortjent at Frederikshavn vinder i overtid. Jeg synes vi har klart momentum på dem fra halve periode to og fremad og efter vi udligner til 5-5 er det kun os men så finder de her dommere igen en fulstændigt latterlig udvisning og de reder ud stormen. I overtiden har vi muligheder at afgøre men er ikke skarpe nok og Kjær kommer op stort som han gjorde ved flere tilfælde i løbet af kampen. Sen er det synd at det bliver afgjort som det bliver med et selvmål i en situation der ikke rigtigt er en situation. Men sådan er det en kamp i slutspillet skal afgøres og der er ikke meget at sige om det. For vores del har vi positivt fokus på at vi har kommet rigtigt langt den her sæson og råder over et hold og sammenhold der kun bliver bedre og bedre. Det er meget skuffende at det igen og igen er andre en spillerne der afgør hvordan den her type af kampe ender og man mister energi når man hved hvor meget tid vi bruger på at forberede os før, under og efter sæsoner og så bliver det nogle andre der afgør hvorvidt vi oplever succe eller ej. Men vi går videre og udviklingen af dansk Floorball og danske Floorball dommere går hånd i hånd og jeg kommer være glad at se dem igen imorgen men idag er jeg rasende.

Frederikshavn – Copenhagen 6-5 (1-0, 2-2, 2-3, 1-0)
Frederikshavn
Andreas Glad 1+2, Anders Kajgaard 2+1, Jonathan Velgaard 1+0, Frederik Nielsen 1+0
Copenhagen
Pontus Kozan 3+1, Nikolaj Parbo 2+0, Magnus Møller 0+2, Andreas Hansson 0+1

Kampens spillere 
Frederikshavn
Anders Kjær
Copenhagen
Pontus Kozan, Rasmus Engelhardt, Nikolaj Parbo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.