3.kvartfinale herrer: Hvidovre – Benløse 2-10

Hvidovre gjorde en rigtig god figur mod Benløse i den anden kvartfinalekamp, og de var opsatte på at gøre det samme på hjemmebanen.

Benløse kom med stor koncentration og energi, og Hvidovre måtte sande at Benløse bare var det bedre og satte alt på plads i første periode. To mål på 37 sekunder satte Hvidovre under pres da den stod 0-2 efter 4.36, og Benløse var skarpe. Stillingen efter første periode var 0-7, og så var den kamp afgjort.

Slutteligt vandt Benløse med 2-10, og er klar til semifinalen.

Simon Møller står for kvarfinaleseriens detalje med 2 gange rundt om sig selv og så en kniv skarp aflevering modsat som en med spiller kan putte ind bag Hvidovres keeper.

Søren Jønsson, Hvidovre
Vi for desværre den dårligste start på kampen i forhold til de 3 kampe mod Benløse. Vi lykkes ikke rigtigt med noget og stor ros til Benløse som i mine øjne spiller den bedste periode i kvartfinale serien. Kampen er afgjort efter første periode og vi kæmper for at redde vores ære. Vi for spillet en godkendt 2 periode. 3 periode kører vi på fuld trup og holdet viser virkelig god gejst. Nu står den på forberedelse til næste sæson, hvor vi er meget sulte på at nå længere end kvartfinalen. Tak til alle modstander hold for en god sæson. Tak til Benløse for en fin kvartfinale serie og held og lykke med resten af slutspillet.

Martin Lytje, Benløse
Vi spiller nok seriens bedste periode i 1. periode i dag, hvor vi fuldstændig sætter tingene på plads, og sikrer billetten til semifinalen. Resten af kampen slipper vi speederen lidt, og afvikler kampen sikkert i spillet med bolden. Vi skulle have gjort det lidt bedre i power play i dag, og ved de to mål Hvidovre scorer -det første dog ved flot Hvidovre spil. I dag er Patrick Møller, Anders Grønborg og Frederik Kobberup bedst for Hvidovre, og jeg er sikker på de vender stærkt tilbage næste sæson. Det har været et god kvartfinaleserie, og serie sejren har absolut krævet vi til tider gik op på vores topniveau. Nu starter forberedelserne til semifinalerne.

Hvidovre – Benløse 2-10 (0-7, 1-2, 1-1)
Hvidovre
Frederik Kobberup 0+2, Anders Grønborg 1+0, Patrick Møller 1+0
Benløse
Simon Møller 2+2,  Daniel MacCabe 0+4, Mathias Glass 3+0, Mathias Mortensen 2+0, Mikkel Christensen 1+1, Daniel Nygaard 1+0, Stefan Hedorf 1+0, Mark Bek 0+1, Nikolaj Brixager 0+1, Emil Brixager 0+1

Kampens spiller
Hvidovre
Patrick Møller, Anders Grønborg, Frederik Kobberup
Benløse
Stefan Hedorf, Nikolaj Brixager, Simon Møller

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.