3.kvartfinale herrer: Copenhagen – Rødovre 7-4

Rødovre havde ryggen mod muren da de var nede med 0-2 i kvartfinalen mod Copenhagen. Rødovre kom med god energi, og på udebane leverede de en god kamp.

Det var dog Copenhagen der kom foran 1-0 ved Pontus Kozan der var god igen. Næste afgørende moment i kampen var straffe til Copenhagen, her svigtede Andreas Hansson med de lange arme ikke og så var Copenhagen foran 2-0.

Så var Rødovre presset, men viste stærk moral og styrke og fik reduceret til 2-1 inden første periode sluttede.
Tidligt i anden periode kom Rødovre på 2-2 ved Nicolai Jensen der var god på dagen.

Kampen var helt åben igen og næste mål var særdeles vigtigt, og det var Victor Holmsten fra Copenhagen der scorede i tiden 25.11.

Rødovre skulle igen jagte, der var god tid, men presset steg som udligningen manglede, og da Copenhagen 10 min senere scorede til 4-2 ved Pontus Kozan..

Den stilling holdt perioden ud og nu var næste mål mere eller mindre afgørende, så kampen var intens og Rødovre satsede på de rutinerede kræfter, men det blev unge Jonathan Carlsen der blev afgørende. Den talentfulde U19 landsholdsspillere scorede til 5-2 i tiden 48.36.

Rødovre fik en livline, med en Copenhagen udvisning 13 sekunder efter målet, og den mulighed udnyttede Rødovre til at reducere til 5-3.

Copenhagen lukkede kampen med scoringen til 6-3 i tiden 54.23, så skulle Rødovre satse og det lykkedes ikke.

Dermed er Copenhagen i semifinalen og for første gang siden sæsonen 2007/08 er Rødovre ikke i top 4!

Mattias Hacke Johansson, Copenhagen:
Vi spiller en god kamp forsvarsmæssigt og det har været vigtigt for os med de her kampe mod Frederikshavn, Benløse og nu Rødovre 3 gange for at få mere rutine og detaljer på plads i forsvaret og jeg føler vi står stærke indfør kampene mod Frederikshavn (går ud fra de vælger os). Rødovre gør sin (synes jeg) bedste præstation i dagens kamp men vi har fundet veje til og vinde kampe mod bedre modstand nu og det er med og gør at jeg glæder mig meget til semifinalerne.

Niklas Nordh, Rødovre
Det är i perioder väldigt jämnt och vi är på många sätt väldigt lika som hold. Det som skiljer oss är att Copenhagen har bättre bredd samt att de har kommit längre i sitt spel. Såklart spelar tid en stor roll då det haft ro att bygga sitt spel och lag under säsongen vilket vi inte haft möjlighet till. När det väl kommer till kritan så ska vi alla vara stolta vad vi gjort i laget. Vi har spelat med det här holdet i ungefär 2 månader och det krävs mer tid än så för att bygga ett vinnande lag vilket såklart alla förstår. Nu väntar behövlig ledighet så kommer vi komma tillbaka starkare för nästa säsong då mycket spännande är på gång i klubben.

Copenhagen – Rødovre 7-4 (2-1, 2+1, 3+2)
Copenhagen
Pontus Kozan 3+0, Andreas Hansson 2+1, Jonathan Carlsen 1+2, Victor Homsten 1+0, Nikolaj Parbo 0+1, Rasmus Engelhardt 0+1
Rødovre
Nikolai Jensen 1+2, Jakob Ohlsson 1+0, Brian Jensen 1+0, Niklas Nordh 1+0, Andreas Kleczewski 0+1

Kampens spiller
Copenhagen
Rasmus Engelhardt, Magnus Møller og Pontus Kozan
Rødovre
Jannik Dalkvist, Brian Jensen, Niklas Nordh

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.