Kvartfinale herrer: Rødovre – Copenhagen 5-9

Det var kvartfinalen der på forhånd var den der blev mest tæt, og en godt fyldt Rødovre Stadionhal blev ikke skuffet, det blev en intens kamp.

Det var der ikke meget der tydede på i første periode, hvor Copenhagen lige var det skridt foran.
Rødovre når lige at overleve et boxplay, inden Nikolaj Parbo scorer til 0-1 for Copenhagen og nok klarer hjemmeholdet endnu et boxplay inden svenske Andreas Hansson scoer til 0-2.

Anden periode ser Copenhagen øge til 0-3 på et selvmål og da talentfulde Magnus Møller øger til 0-4 halvejs i kampen, så måtte de mange tilskuere have funderet over, kan Rødovre score.

Dygtigt havde Copenhagen holdt Rødovre fra at score, trods Rødovre arbejde for at komme ind i kampen.

Rødovre får scoret 20 sekunder efter 0-4 målet til 1-4, og blot 33 sekunder bliver det til 2-4, så var kampen igen åben.
Det var en stakket frist for 42 sekunder senere var Parbo der med sit andet mål til 2-5.

Det var stillingen inden kampens sidste periode, hvor Rødovre skulle frem. Rødovre fik en drømmestart med tilbagevendte Jannik Dalkvist der scorer til 3-5 efter bare 34 sekunder, og det blev startskuddet til et comeback.
Målet kom efter en knivskarp pasning fra Brian Jensen, der lagde den perfekte pasning fra den ene siden gennem Copenhagens forsvar og fra modsatte side, der var Dalkvist klar.

To mål med 35 sekunders mellemrum gjorde at Rødovre fik hentet til 5-5 i tiden 47.07 og så var kampen helt åben, efter hjemmeholdet havde fightet sig tilbage fra 0-4 og 2-5.

Så var der lagt op til en intens og spændende afslutning på den første kvartfinalekamp.

Magnus Møller blev spilleren med den vigtige næste scoring, da han med sin anden scoring i kampen bragte Copenhagen foran 5-6.

Rødovre knoklede på for at få udlignet, og det gav åbninger, og Andreas Hansson som hele kampen igennem havde mange gode afslutninger, og svenskeren fik opsnappet bolden, og det blev afgørende, for Rødovre havde taget keeperen ud, og så kunne Hansson score 5-7 målet i tomt net.

Det blev afgørende, for Rødovre fik en udvisning kort efter, og selv om de fortsatte med keeperen ude, så scorede Copenhagen endnu en gang i tomt mål.

Slutteligt blev det 5-9 i en underholdende kamp, hvor hjemmeholdet viste god moral og kom igen, men hvor Copenhagen skulle have lukket kampen tidligere.

Niklas Nordh, Rødovre
Vi fick en dålig start idag på matchen idag och tar några onödig utvisningar vilket gör att vi får en stor uppförsbacke.
I andra perioden så skapar vi en del fina chanser men kan tyvärr inte trycka dit bollen. Samtidigt slarvar vi mycket med bollen och bjuder Copenhagen på alldeles för många lägen.
Det är fint att se att vi höjer oss mot tredje och hämtar upp till 5-5 från 2-5. Vi har momentum och Copenhagen tvingas ta timeout. Där har vi allt i egna händer men slarvar tyvärr bort det på grund att lite för många personliga misstag.
I motståndarlaget måste jag säga att deras målvakt Rasmus Engelhardt är väldigt stabil och gör några fina räddningar på oss. Pontus Kozan är alltid bollsäker och finner sina lagkamrater bra samtidigt som det är det kul att se vår tidigare spelare Magnus Møller tagit några fina kliv i rätt riktning. Nu laddar vi om för en tuff match redan imorgon och hoppas på en match med bra tempo där domarna vågar släppa på det.

Mattias Hacke Johansson, Copenhagen
Det er ikke fordi jeg vil tage noget fra Rødovre men vi spiller en ret dårlig kamp og vi er meget uskarpe og træffer virkeligt mange forkerte beslutninger på banen idag.
Vi spiller periode 1 og 2 på tre hele kæder og har styr på Rødovre men vi burde ha været foran med flere en to bolde efter første periode og igen med flere en tre efter anden.

Vi går ned på to kæder i sidste periode og er ved at smide det hele væk igen igen hvor Rødovre virkelig får tro på det.
Men vi får lavet et vigtigt mål af Møller og når Rødovre tar målmanden og Hansson får fat på en pasning højt op i banen og scorer i åben kasse er der igen fuldt styr på det.
Vi er nød til at være meget bedre i morgen hvis vi skal opnå vores målsætning og afgøre på hjemmebane i næste weekend.
Hos modstanderene var Jakob Ohlsson meget boldsikker og stærk i kampspillet. Brian Jensen er meget uforudsigelig og opfindsom i det offensive og udfordrer gerne. Andreas Klercewski er en konstant trussel med sin skudstyrke og afslutninger fra steder hvor man ikke altid regner med det. Jannik Dalkvist er utroligt dygtig på at slå sin mand i løb i deres opspil og trods at han lige er blevet opereret gør han en god indsats og jeg tror han kommer at være en vigtig spillere op landsholdet de næste mange år.

Rødovre – Copenhagen 5-9 (0-2, 2-3, 3-4)
Rødovre
Andreas Kleczewski 1+1, Brian Jensen 0+2, Niklas Nordh 1+0, Jannik Dalkvist 1+0, Nicolai Jensen, Nicolai Hammer 1+0
Copenhagen
Nikolaj Parbo 3+1, Magnus Møller 2+1, Andreas Hansson 2+0, Pontus Kozan 1+1, Martin Grønborg 0+1

Kampens spillere:
Rødovre
Brian Jensen, Andreas Kleczewski, Jakob Ohlsson
Copenhagen
Magnus Møller, Pontus Kozan, Rasmus Engelhardt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.