Kvartfinale herrer: Frederikshavn – Brønderslev 12-4

Gæsterne fra Brønderslev bød ganske op til kamp i første periode af kvartfinaleopgøret og trods en tidlig 1-0 føring til Frederikshavn fik Brønderslev udlignet og da Johan Uppstrøm reducerede til 3-2 for Brønderslev efter 15.03, var der nok en del i hallen der tænkte, det var pokkers.

Unge Frederik Nielsen scorede dog til 4-2 inden første periode sluttede og da Jonas Nordheim øgede til 5-2 efter 1.17 i anden periode, så blev det svært for Brønderslev.

Frederikshavn førte 8-2 efter anden periode og var i kontrol og i tredie øgede de til 10-2, inden gæsterne i slutningen fik lov at være lidt med.

12-4 endte kampen, og Frederikshavn tog den forventede sikre sejr.

Claus Ejman, Frederikshavn
Endelig kom slutspillet i gang. En forholdsvis enkel sejr, mod et Vendsyssel Hold der bare er blevet bedre og bedre som sæsonen er skredet frem. Vi var inden kampen klar over at selvom det “bare” er Vendsyssel som stod på den anden side af banen, så skulle kampen stadig have fuld fokus fra vores side.
Vi har et hav af afslutninger idag, men Brønderslevs målmand havde en fantomdag. Ham kan De takke for at det ikke blev et større nederlag, end det blev til idag.
Jeg er rigtigt tilfreds med vores unge 3. kæde idag. De spiller simpelt og får lave et par fine mål. Vi er klar igen imorgen, og drømmescenariet er selvfølgelig at ende weekenden med en 2-0 føring.
3 spillerer der gjorde indtryk. Nr. 96 Ondra Antos. Målmanden stod fantastisk, og havde flere pragtredninger. Virkelig stærk indsats. Nr. 13 Jan Krajcicek. Topscoren var igen idag på pletten et par gange, og scorer et par fine mål. Nr. 68 Frederik Bisgaard. Ik så meget for hans spil idag, men mere at han er med. Fuld spilletid til en spiller fra 03, det er stærkt. Ham kommer man nok til at se mere til i fremtiden.

Frederikshavn – Brønderslev 12-4 (4-2, 4-0, 4-2)
Frederikshavn
Jonathan Valgaard 2+2, Rasmus Larsen 2+2, Mathias Hørby 0+3, Andreas Glad 1+1, Anton Madsen 2+0, Frederik Nielsen 2+0,  Kasper Kajgaard 1+1, Benjamin Velgaard 1+0, Jonas Nordheim 1+0, Magnus Nyeng 0+1, Niklas Andersen 0+1
Brønderslev
Jan Krejiciek 2+0, Johan Uppstrøm 1+1, Lukas Madsen 1+1, Andreas Bregnhøj 0+1, Richard Foltinek 0+1

Kampens spillere:
Frederikshavn

Brønderslev
Ondra Antos, Jan Krejiciek og Frederik Bisgaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.