2.kvartfinale herrer: Rødovre – Copenhagen 5-11

Det blev en tæt kamp igen i den første halvdel af kampen, men hvor 10 min i anden periode afgjorde kampen. Rødovre der tabte den første kvartfinalekamp, kom bedst fra start i en velbesøgt Rødovre Stadionhal.

Rødovre kom på 1-0, en føring der holdt 3 min, så udlignede Copenhagen ved deres topscorer Nikolaj Parbo.

I anden periode kom Rødovre foran igen, 2-1 blev det ved den 15 årige Kalle Taminen, en spiller med potentiale.

Blot 22 sekunder udlignede Copenhagen i tiden 27.20.

Det blev starten på Rødovres Waterloo, for Copenhagen spillede klogt, med omtanke og bevægelighed, og så udnyttede de kynisk deres muligheder.

Fem mål laver Copenhagen på 8 min fra 31.01 til 39.03, specielt de sidste to mål bliver lavet med 7 sekunders mellemrum. Fra 2-2 til 2-7!

Så var Rødovre presset, efter at have spillet godt i de første 30 min af kampen, så var de pisket til at hente 5 mål i sidste periode.

Copenhagen spillede klogt og trods to mål fra Rødovre, ja så lavede Copenhagen en enkelt, så ved stillingen 4-8 i tiden 54.42, så var Rødovre pisket til at satse.

Rødovre tog keeperen ud og spillede 6 mod 5, men satsningen gav ikke pote, og gæsterne kunne lave et par mål i tomt net.

Nu er Rødovre nede 0-2 i serien, de har spillet fint i perioder i begge kampe, men har ikke lykkedes med godt spil i 60 min. Copenhagen har spillet godt og de står med gode kort inden næste kamp.

Niklas Nordh, Rødovre
Jag tycker vi går ut idag och gör en bra förstaperiod till skillnad från lördagens match. Vi har mer kyla och har snackat om att vi måste hålla oss utanför utvisningsbåset vilket vi följer.
Problemet kommer en bit in i andra perioden där vi börjar spela svårt och tappar helt markeringar och tappar boll i helt fel situationer.
Lite där lägger vi grunden för förlusten och det blir en alldeles för tung uppförsbacke. Vi ger det en chans men kommer tyvärr inte upp i nivå idag.
Vi har många spelare inklusive mig själv som verkligen inte får godkänt betyg idag och nu handlar det om att gå samman som lag och spela med mer karaktär och vinnarskalle. Copenhagen vinner rättvist idag och är effektivare.

Mattias Hacke Johansson, Copenhagen
Vi gør en noget bedre kamp totalt set idag hvor især vores 2:e kæde i periode to endelig fik det sidste på plads for hvordan vi vil spille Floorball. Det var en fornøjelse at se dem folde sig ud mod Rødovres 1:e kæde og vi havde kunnet score mange flere mål i den her kamp hvis vores 1:e kæde havde fået det samme klik for hvad visionen er for hvordan Copenhagen vil spille men jeg håber det kommer i de kommende kampe vi har i hvertfald minimum 3 mere i den her sæson.
Efter den anden periode var der aldrig nogen tvivl og vi går ikke ned i den sidste periode uden vi gør nok for at få spillet af den sidste periode til en til sidst sikker udebane sejr. Rødovre starter kampen godt men drengene magter med at få lavet en sceneforandring hvilket er meget godt.
Efter to spillede kampe har vi nu 2-0 i kampe og har store muligheder for at gå videre til semifinale men vi er nød til at fortsat forbedre os og være klar på dagen fordi Rødovre er ikke en nem modstandere og hvis vi ikke rammer dagen så kan det blive svært. Rødovres første kæde gør det godt i den første periode og deres unge spillere Kalle Tamminen gør et godt indtryk igennem kampen.

Rødovre – Copenhagen 5-11 (1-1, 1-6, 3-4)
Rødovre 
Niklas Nordh 2+1, Jannik Dalkvist 1+1, Jakob Ohlsson 1+0, Kalle Taminen 1+0, Brian Jensen 0+1,  Andreas Kleczewski 0+1, Casper Christensen 0+1
Copenhagen
Nikolaj Parbo 4+0, Pontus Kozan 0+3, Andreas Hansson 2+1, Christian Holmsten 1+1, Martin Grønborg 1+1, Victor Holmsten 1+1, Magnus Mynster 1+0, Kasper Abildgaard 0+1, Elias Holmberg 0+1, Rasmus Engelhardt 0+1

Kampens spillere
Rødovre
Kalle Taminen, Jannik Dalkvist og Niklas Nordh
Copenhagen
Nikolaj Parbo, Andreas Hansson og Pontus Kozan

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.