2.kvartfinale herrer: Benløse – Hvidovre 6-3

Benløse snuppede sejr nummer to i serien og fører nu 2-0, men Hvidovre gjorde en særdeles god figur i kampen, og det var vel de færreste der havde set en så tæt kamp.

Udvisningerne blev igen afgørende, tre gange havde Hvidovre powerplay, men kunne ikke score.

Første periode endte 1-0 på et mål af Emil Møller, og det efter en periode hvor Hvidovre spillede klogt.

Knap var anden periode kommet igen, før Hvidovre får en omstilling, og Jakob Huge ligger bolden perfekt til Emil Odfelt der ikke svigtede alene med keeperen.

Det gav endnu mere energi til Hvidovre der knoklede på og de havde et powerplay efter scoringen. Men powerplay gav ikke bonus, og i stedet for at komme foran, så fik Benløse momentum, og backen Mark Bek blev spilleren, der gjorde det onde ved sin tidligere klub Hvidovre.

Fem mål lavede Benløse på 8 min og hvor Mark Bek lavede tre af målene.

Foran 6-1 inden de sidste tyve min, så var det ikke at se Hvidovre kunne komme igen, men gæsterne viste god moral, og med 2 mål indenfor de første 5 min af 3.periode, så stod den 6-3, og så var der nerve på.

Benløse fik dog vist de kunne håndtere presset.

Martin Lytje, Benløse
En rodet 3. periode for langt under niveau giver desværre et skidt sidste aftryk på en ellers god kvartfinaleweekend. I dag spiller vi reelt godt i 10 min, hvilket var nok til at sikre resultatet, og jeg føler aldrig sejren er i fare mod slutningen. Hvidovre spiller noget bedre i dag, og fremtvinger flere fejl i vores spil. Kasper Eriksen var rigtig god, ligesom jeg synes Jakob Huge og Mathias Thorsen spiller en god kamp. Vi skal kæmpe for vores sejr i dag, og det forventer jeg også vi skal på lørdag, når vi går efter at lukke serien i Hvidovre.

Søren Jønsson, Hvidovre
Vi har brugt meget tid på at kigge video på Benløse. Dette gav nogen gode taktiske løsninger idag. Vi har godt styr på Benløse og får dem godt presset på tavlen. Især Benløse 1 kæde for vi lukket ned for. Vi taber kampen på 6 min i 2 periode hvor Mark Bek gør det onde ved os med 3 mål. Nu bliver det spændende om vi kan få rettet lidt mere på spillet og tage serien ud i minimum en 4 kamp. Man må give Mark Bek mvp titlen. Derudover var Mikkel Christensen og Emil Brixager gode idag.

Benløse – Hvidovre 6-3 (1-0, 5-0, 0-2)
Benløse 
Mark Bek 3+1, Simon Møller 1+0, Mikkel Christensen 1+3, Jesper Roland 1+0, Mathias de Fries 0+1, Mathias Glass 0+1
Hvidovre
Emil Odfelt 2+0, Andre Stich 1+0, Anders Grønborg 0+1, Jakob Huge 0+1

Kampens spillere:
Benløse
Mark Bek, Mikkel Christensen og Emil Brixager
Hvidovre
Kasper Eriksen, Jakob Huge og Mathias Thorsen

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.