Brønderslev – Hvidovre 4-5 (ot)

Der var underholdning for alle pengene i det nordjyske, da Brønderslev hjemme havde en særdeles tæt kamp mod gæsterne fra Hvidovre.

En spiller var i hopla, nemlig landsholdscenteren Emil Odfeldt, som viste høj klasse og var med i alle mål hos Hvidovre.

Hjemmeholdet Brønderslev er i gang med at få mange unge ind på holdet, og de havde hele fem spillere med der var født 2000 eller senere. Blandt andet Lukas Madsen, som sidste sæson var at finde i Hvidovre.

Han kunne have spillet overfor storebror Rasmus Madsen, desværre er Hvidovres topscorer fra sidste sæson stadig skadet.

Brønderslev åbnede kampen med 1-0 målet ved Andreas Bregnhøj der lavede sit 9. sæsonmål. Små 6 min holdt føringen, så fik Hvidovre udlignet ved Emil Odfelts første mål i kampen.

Anden periode blev succesfuld for Brønderslev, som vinder den med 1-0 på mål af evige farlige Jan Krejiciek (20.sæsonmål).

Foran 2-1 inden de sidste 20 min af kampen, så var der høj intensitet i kampen, da næste mål kunne blive særdeles afgørende for kampens udfald.

Det blev hjemmeholdet som i tiden 48.58 øgede til 3-1, og med godt 11 min tilbage af kampen, så lignede det ikke at Hvidovre skulle lave et comeback, med tanke på at gæsterne blot havde lavet 1 mål i 2½ periode!

Dermed lurede en sejr til Brønderslev, hvilket blot ville være deres anden i denne sæson.

Men Emil Odfelt trådte i karakter og tog ansvar for Hvidovre.

Først er han den med assisten til Frederik Kobberups reducering til 3-2 i tiden 55.25 og blot 27 sekunder udligner Odfeldt til 3-3, så var kampen helt åben igen.

Det blev en særdeles dramatisk slutning på kampen, da hjemmeholdets dygtige keeper fik det røde kort i tiden 58.12. Det betød en markspiller måtte ind og passe målet!

I sekvensen fik begge hold en spiller udvist, men et rød kort (M1) koster 5 min!

Blot 13 sekunder efter de to udvisninger var Emil Odfeldt der igen og scorede til 3-4.

Så satsede Brønderslev og med blot 6 sekunder tilbage af kampen udligner rutinerede Johan Uppström til 4-4 og sendte kampen i overtid.

Her blev Hvidovre fuldtallige, og mens Brønderslev stadig havde en spiller udvist, så var det endnu engang Emil Odfelt der viste skarphed, da han spillede Mathias Thorsen op til den afgørende scoring til 4-5.

Søren Jønsson, Hvidovre
Det er altid en svær kamp på ude bane i Brønderslev. Vi starter desværre igen med at komme bagud i 1 periode. Vi kæmper os tilbage og jeg syntes vi er i kontrol efter udligningen.

Vi brænder desværre en masse en masse chancer og Brønderslev har virkelig styr på deres kontra spil og kommer foran igen. I sidste periode går vi ned på mand og presser fuldt på. Dette giver gevinst, og vi kommer tilbage i kampen, og så efter noget tumult hvor der kommer et rødt kort.

Vi får ikke lukket kampen i normal tid, men udnytter vores overtal i overtime. Vi udnytter ikke vores chancer og Brønderslev spiller taktisk klogt, takket været deres træner der læser os godt. Jeg kan godt forstå hvis de er skuffet i Brønderslev fordi de fortjente nok flere point et 1.

Brønderslev – Hvidovre 4-5 (1-1, 1-0, 1-3, 0-1)
Brønderslev 
Jan Krejiciek 1+1, Johan Uppström 1+1,Simon Thomsen 1+0,
Andreas Bregnhøj 1+0, Nikolaj Højen 0+1, Adam Pudich 0+1
Hvidovre
Emil Odfelt 3+2, Mathias Thorsen 1+1, Frederik Kobberup 1+0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.