Frederikshavn – Rødovre 8-2

Hjemmeholdet tog sæsonens 12 sejr da de hjemme vandt 8-2 over Rødovre, dermed er der lagt til en grundspilsfinale i sidste runde, når Frederikshavn hjemme møder rækkens nummer to Sunds.

Frederikshavn havde bolden meget mod et Rødovrehold der måtte løbe mange meter for hinanden.

Som forventet kom Frederikshavn foran 1-0 ved Kasper Kajgaard med sit 21.sæsonmål, men Rødovre kom på 1-1, da Rasmus Schjerlund udlignede. Den unge Rødovrespiller har haft stigende formkurve denne sæson og det var hans 12 point i denne sæson.

Rødovre holdt stand mod Frederikshavn der søgte næste mål og halvejs i perioden kom hjemmeholdet på 2-1 og på 1½ minut i slutningen af første periode øgede Frederikshavn til 4-1.

Det kunne ligne afgørelsen på kampen, for Frederikshavn havde kontrol på bolden. Men Rødovre svarede igen på en af deres chancer, da spillende træner Niklas Nordh reducerede til 4-2 med sit 35. point i denne sæson, tidligt i anden periode.

Knap 2 min senere lukkede hjemmeholdet nok kampen, da unge Mathias Hørby med det gode overblik scorede til 5-2. Hørby har været god siden jul.

Inden sidste periode stod den 7-2, og så gik kampen ned i tempo og det blev til et enkelt mål, da Frederikshavn i boxplay scorede til 8-2.

Claus Ejman, Frederikshavn
I dagens kamp var de vigtigt for os selv at bevise, at vi virkelig kunne spille 60 min med koncentreret floorball, og ikke som i sidste weekend, hvor vi virkelig var svingende i vores præstation. Det lykkedes fint idag, og vi fik holdt vores personlige fejl nede på et acceptabelt niveau. Der var mange gode ting at tage med fra kampen idag. Vores unge spillere i 3. kæden spiller flot idag, og det er altid en fornøjelse at kunne give noget spilletid til dem. Næste weekend er der lagt op til et brag når Sunds kommer på besøg.

Niklas Nordh, Rødovre
Vi kommer till spel med precis två kedjor. Sjukdom och skador ställer till det lite för vår tunna trupp. I början av matchen tycker jag vi står upp bra även om Fredrikshamn har mycket boll.
Vi släpper några dumma mål och jag tycker inte vi är tillräckligt noggranna i defensiven då Fredrikshamn får ta egna returer och stå ostört framför vårt mål . Andra perioden vill vi helst glömma och vi spelar väldigt ängsligt och vågar inte riktigt hålla i bollen och utmana i offensiven.
Vi skapar tyvärr inte så mycket. I sista perioden tycker jag vi spelar upp oss och avslutar med flaggan i topp. Vi visste att det skulle bli riktigt tufft att åka upp till Fredrikshamn och hämta poäng men vi gjorde ett gott försök och idag räcker det inte.
Vi förlorar mot ett bättre lag som rullar på mycket folk och det blir för tungt för oss tillslut. Ska vi rå på Fredrikshamn så måste vi ha en bra dag och idag är vi inte det. Vi visar ändå god moral genom hela matchen och jag tycker det finns mycket positiv att ta med sig. Sätter vi försvarsspelet så har Fredrikshamn svårt att hitta alternativ vilket vi tar med oss. Plus idag går till Oliver Have som kommer in efter drygt halva matchen spelat och gör en stark insats i målet.

Frederikshavn – Rødovre 8-2 (4-1, 3-1, 1-0)
Frederikshavn
Kasper Kajgaard 2+0, Jesper Schmidt 1+1, Dennis Torp 0+2, Anton Madsen 1+0, Jonas Nordheim 1+0, Mathias Hørby 1+0, Andreas Glad 1+0, Jonathan Velgaard 0+1
Rødovre
Rasmus Schjerlund 1+0, Niklas Nordh 1+0, Andreas Klescewski 0+1, Nicolai Hammer 0+1

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.