Hvidovre – Sunds 3-12

Gæsterne fra Sunds satte det hele på plads i første periode. Efter 8 min af kampen stod den 0-4, og i det sidste minut af første periode, ja der scorede de to mål, så de havde en 0-6 føring.

I anden periode slap Sunds presset på gaspedalen og Hvidovre kom langt bedre med, og Mathias Thorsen der var god på dagen fik reduceret med sit 5.sæsonmål til 1-6 efter 32.52.

Sunds satte pres på igen, og lod ikke få Hvidovre troen på et comeback, da Mikkel Skov først med et mål og en assist øgede Sunds føring. Sundsanføreren er oppe på 44 point i denne sæson.

Stillingen var 2-9 inden de sidste 20 min af kampen, og Sunds kørte den planmæssigt hjem. Unge Kristian Juhl viste fine takter for Sunds, som er stærkt spillende, og de bærende kræfter leverer bare varen.

Hos Hvidovre var der spilletid til 18 årige Christian Sørensen i målet, som gjorde det godt.

Søren Jønsson, Hvidovre
Vi møder et af Danmarks bedste hold som er sultne efter første pladsen i rækken. De er klar fra start og straffer os på alle vores fejl. Vi har svært ved at være klar for start, men for igen gjort en god figur i 2 og 3 periode. Tilykke til Sunds med sejren.

Peter Hug, Sunds
Kampen skulle vindes for at holde stik med Frederikshavn i toppen af ligaen. Vi spillede en rigtig flot 1. periode og vandt denne med 6-0 hvor kampen reelt set blev afgjort. De 2 sidste perioder blev kørt hjem med 3 kæder hvor alle mand kom i spil. Trods slutstillingen på 3-12 skal der sendes en kæmpe ros til begge målmænd fra Hvidovre der stod virkeligt godt. Vores slutspilsform er ved at være på plads.

Hvidovre – Sunds 3-12 (0-6, 2-3, 1-3)
Hvidovre
Mathias Thorsen 2+1, Casper Breitenbach 0+1, Anders Grønborg 1+0
Sunds
Mikkel Skov 1+3, Simon Lauridsen 2+1, Kristoffer Handgaard 2+1, Søren Holm 2+1, Morten Handgaard 2+1, Esben Køhler 1+2, Kristian Juhl 1+1, Anders Holm 1+0,
Andre von Enckevort 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.