Copenhagen – Frederikshavn 8-9

En rigtig god kamp fra hjemmeholdet, som dog måtte se sig slået til sidst da Frederikshavns topscorer Andreas Glad viste sin klasse da det gjaldt.

Inden da havde Copenhagen vist masser af kvalitet, og trods fravær fra den stærke svensker Andreas Hansson tog andre over.

Unge Magnus Møller fortsætter en god sæson, og med 2+1 i dagens kamp er han oppe på 13 point i denne sæson.

En tæt første periode endte hektisk, for hjemmeholdet kom på 2-1 i tiden 18.09, men med to scoringer på 23 sekunder i sidste minut af perioden, kom Frederikshavn på 2-3.

Da målfarlige Kasper Kajgaard scorede til 2-4 med sit 30. point i denne sæson, lignede det det som det plejer. Copenhagen pænt med, men kan ikke holde.

Men hjemmeholdet knoklede på og vist energi og vilje, og selv om Frederikshavn havde god snor i topscorer for Copenhagen Nikolaj Parbo, så kom Copenhagen på 5-5 inden kampens sidste periode.

Copenhagen havde momentum og da de i powerplay scorede til 8-6 ved Pontus Kozan i tiden 48.52, så lignede det en sejr til hjemmeholdet.

Fra 2-4 rykkede hjemmeholdet til 8-6 på 23 gode minutter.

Frederikshavn havde styrken til ikke at gå i panik men havde tålmodighed og kendte deres besøgelsestid.
Første var det Rasmus Larsen der satte Jonathan Velgaard på til 8-7. Rasmus Larsen var skarp på dagen.
På Copenhagens eneste udvisning slog Frederikshavn til ved stillingen 8-8 og scorede til 8-9.
Med små 6 min var der tid til at få udlignet, men Frederikshavn stod solidt og snuppede sejren.

Mattias Hacke Johansson
Vi er foran med 2 bolde med ca 10 minutter igen og igen går vi glip af at lukke kampen. Desværre er vi ikke rolige og kyniske nok endnu til at lukke kampe vi er foran mod de gode hold.
Vi har en anden taktisk tilgang til dagens kamp mod Frederikshavn en vi tidligere haft og det var tæt på at det fungerede hele vejen. Vi savner Andreas Hansson til dagens kamp som ligger hjemme med lungebetændelse så det tager vi med som sparkapital indfør slutspillet som nu snart starter.

Det er igen(mod Frederikshavn) en god og til tider ret velspillet Floorball kamp hvor der bliver gået til den men uden nogle svinestreger eller situationer hvor man ikke har en respekt for sin modstandere.

Dommerne i dag gør en meget god indsats og det glæder mig fordi jeg var langt fra tilfreds med dem sidste gang vi havde dem, men i dag yder de virkelig en god indsats og får kampen i flow uden at være afgørende for resultatet.
Jeg kommer personlig at savne de her kampe mod dem til næste sæson fordi det er de her kampe der er udviklende i hvert fald for os. Nu ved vi ikke hvordan valget vil falde fra top 3 på modstandere i kvartfinalerne men jeg føler at vi virkelig har fået brugt ligakampene til at finde ud af hvad der virker og at hvordan vi kan alternere mellem forskellige taktiske direktiv så at vi giver os selv en stor chance til at vinde Floorball kampe uanset hvem vores modstandere er.

Frederikshavn er i mine øjne det hold der lige pt står stærkest og jeg undgår gerne dem i en kvartsfinale men hvem der ellers bliver vores modstandere bland Sunds, Benløse eller Rødovre betyder mindre de er alle 3 gode hold

Claus Ejman Jensen, Frederikshavn
Vi bliver hårdt presset at en flok unge københavnere, der virkeligt sælger sig selv dyrt. Men lidt kendetegnende for deres sæson, ender det med et nederlag igen idag. Kendetegnende for vores sæson er at vi ikke giver op. Heller ikke idag hvor vi er bagud med 2 mål, 8 min før tid. Vigtig for os at kæmpe os til 3 point igen idag, så vi stadig selv har muligheden for at bestemme hvor vi ender i tabellen. Men det holdt hårdt.
Copenhagen – Frederikshavn 8-9 (2-3, 3-2, 4-5)
Copenhagen
Magnus Møller 2+1, Pontus Kozan 1+2, Jon Beck Poulsen 2+0, Christian Holmsten 2+0, Nikolaj Parbo 0+2, Victor Holmsten 0+1, Jonathan Carlsen 1+0
Frederikshavn
Rasmus Larsen 2+2, Andreas Glad 1+2, Kasper Kajgaard 2+0, Jonathan Velgaard 2+0, Jonas Nordheim 0+2, Dennis Torp 1+0, Anton Madsen 1+0, Benjamin Velgaard 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.