Danmark – Tyskland 3-2 (U19)

Danmark og Tyskland har spillet mange kampe mod hinanden, det var således den 8. landskamp siden 2015 og det er to hold som er på samme niveau, omend Danmark med 6 sejre i de seneste 7 kampe har overhånden. Tre af sejrene er dog kommet med et enkelt mål!

Det var til at se på begge hold som kampen skred frem, at det var 5 kamp på 50 timer for begge hold, der kom små fejl hist og her.

Danmark lagde godt ud og tyskerne havde svært ved at komme frem til noget, Rasmus Schjerlund satte et flot mål til 1-0 og da Jonathan Carlsen scorede sit første landskampsmål på et frislag der var ved at gå galt, så lignede det en kamp med Danmark i kontrol.

Tyskerne kom ud til anden periode med ny energi men Mikkel Christensen fortsatte sin gode indsats under hele turneringen med endnu et mål til dansk 3-0 føring.

1½ min senere fik tyskerne endelig hul på bylden og reduceret til 1-3 og halvejs i kampen kom de på 2-3.

Vores naboer syd for grænsen fandt energi og arbejde ufortrødent videre, mens Danmark blev en kende for passive omend der var muligheder for scoringer. Tyskerne ville gerne score, men de store muligheder kom de ikke frem til og da de endelig fik chancen i powerplay, så udeblev muligheden.

Slutteligt vandt Danmark 3-2 på en solid indsats hvor holdet var skarpest og hvor de ikke gav dumme chancer væk.

I den afsluttende straffekonkurence vinder Danmark 3-2, bla på et flot mål af Frederik Nielsen

Danmark – Tyskland 3-2 (2-0, 1-2, 0-0)
Skud: 18-11 (6-2, 6-6-6-3)
Danmark: Mikkel Christensen 1+0, Jonathan Carlsen 1+0, Rasmus Schjerlund 1+0, Jonas Højmark 0+1, Simon Lehnert 0+1, Mads Jespersen 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.