Danmark – Polen 6-7 (U19)

Det var et dumt nederlag, hvor Polen effektivt straffe danske fejl, og dermed fik Danmark ikke den sejr de havde sat næsen op efter.

Det er øv efte rde gode takter mod Tjekkiet og Schweiz, at Danmark ikke kunne tage den sejr!

Lette kampe findes ikke internationalt.

Danmark kom bagud 0-2 i en ellers lige første periode, inden Danmarks bedste (også på dagen) Mathias Glass scorede i powerplay til 1-2. Mindre end 1 min efter var Glass der igen til 2-2. Polen scorer dog med 1 sekund igen af første periode til 2-3.

Anden periode er igen ganske lige, men Danmark det skarpere og da Danmark var skarpe på powerplay, så blev begge udnyttet og dansk 4-3 føring inden sidste periode.

Efter 45.07 øger Mathias Glass til 5-3, og så var den kamp afgjort var der nok en eller to der tænkte, men nej. Polen viste format og kom igen med 3 scoringer på 11 min, så de førte 5-6 efter 55.38.

Skidt dansk spil!

Til gengæld viser spillerne format med kniven for struben, da de i powerplay udligner til 6-6 ved Jonas Nordheim der var god, men ak ak, med små to min igen, scorer Polen til 6-7.

Det var en skidt dansk kamp med for mange dumme fejl, men flot endelig at få udbytte af powerplay, men et unødvendigt nederlag.

Efter kampen var der 5 straffe til hvert hold, og her var Danmark bedre end den forrige kamp. 3 af 5 blev sat og dermed et dansk point.

Danmark – Polen 6-7 (2-3, 2-0, 2-4)
Skud: 28-30 (14-11, 6-6, 8-13)
Mathias Glass 3+1, Morten Handagaard 0+3, Jonas Nordheim 2+0, Frederik Nielsen 0+2, Mikkel Christensen 1+0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.