Hvidovre – Copenhagen 7-6

Det blev til en vigtig sejr for Hvidovre, som dermed kom a’ point med Copenhagen der dog indtager 5.pladsen.

Hvidovre havde de to landsholdsspillere Emil Odfelt og Frederik Kobberup med fra start, efter skiftet fra Rødovre, og de var med til løfte Hvidovre.

Kampen havde et mærkeligt forløb, med blot 3 scorede mål efter de første 40 min af kampen, og så kom der 10 mål i de sidste 20 min af kampen.

Hvidovre vandt første periode 1-0 men udnyttede ikke et powerplay.

I anden periode, ja der kom Hvidovre på 3-0 efter blot 1.02 spillet, og herefter blev der ikke scoret mere.

Hvad der er blevet sagt i pausen hos de to hold er ikke til at vide, men mon ikke Copenhagen har været svært utilfredse med egen indsats, og omvendt at Hvidovre var godt tilfredse, blandt andet med at holde nullet!

Havde Copenhagen satset på et hurtigt comeback, ja så blev de drømme ødelagt med målet til 4-0 i sidste periode af kampen.

Copenhagen fik reduceret ved topscorer Nikolaj Parbo til 4-1, men Hvidovre trak blot fra til 6-1, blandt på kampens 3.mål fra Mathias Thorsen. Thorsen havde indtil dagens kamp blot lavet 1 mål i sæsonen!

Tiden løb stille og roligt og da Copenhagen ikke udnyttede et nyt powerplay, så lignede det en sikker hjemmesejr.

Copenhagens effektive motor Pontus Kozan dog fik scoret til 6-2 i tiden 54.09, og det blev starten på et fantastisk comeback.

Kasper Abildgaard reducerede med sit 3.sæsonmål til 6-3 blot 23 sekunder senere og da Parbo med endnu en scoring 29 sekunder senere reducerede til 6-4 med 5 min igen, så lugtede gæsterne blod, efter 3 mål på 52 sekunder.

Det blev endnu mere nervepirrende i Hvidovre da Copenhagen udnyttede deres powerplay på en udvisning til Hvidovre, så stod den 6-5.

Copenhagen jagtede og med blot 25 sekunder tilbage af kampen kom udligningen fra den stærke svensker  Andreas Hansson!

Men men, skønne spildte kræfter eller hvad skal man sige, for Patrick Møller blev helten på hjemmebane med 7-6 målet med blot 16 sekunder tilbage af kampen!

Søren Jønsson, Hvidovre
Det var den helt store test for os. Vi har nogen nye hold kammerater der skal ind og finde sit fodfæste og plads på holdet. Så med få træninger er det svært at vide hvor problemerne kan opstå. Jeg vil dog rose mit hold for hurtigt at finde hinanden og få spiller til at fylde. Derudover står Kasper Eriksen en brandkamp og holder Copenhagen for fadet i de to første perioder. Det bliver desværre lidt for tæt til sidst, men jeg syntes vores Attack sammenhold gør vi tager de 3 point til sidst fordi hver spiller kæmper 100%.

Mathias ‘Hacke’ Johansson, Copenhagen
Idag er vi langt fra og præstere hvad vi skal. Vi ejer kampen men er vanvittigt ukoncentrerede og meget uskarpe. Vil ikke tage noget fra Hvidovre men vi skal selvfølgelig aldrig tabe mod dem. Kort sagt en indsats vi ikke kan være bekendt og skal man finde noget positivt så er det at nu er “honeymoon” perioden over og det er tid til at man viser at man holder til at være klar for spil på det højeste niveau Danmark har at tilgå.

Hvidovre – Copenhagen 7-6 (1-0, 2-0, 4-6)
Hvidovre 
Mathias Thorsen 3+0, Patrick Nielsen 2+1, Patrick Møller 2+0
Frederik Kobberup 0+2, Joakim Møller 0+2, William Nilsson 0+1, Emil Odfelt 0+1
Copenhagen
Nikolaj Parbo 2+1, Pontus Kozan 1+2, Andreas Hansson 2+0, Kasper Abildgaard 1+0, Christian Holmsten 0+1, Magnus Møller 0+1

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.