Brønderslev – Sunds 2-13

Det blev en forventet sejr til gæsterne fra Sunds, som efter at de kom foran 1-4, ikke så sig tilbage. Hjemmeholdet kunne godt være tilfreds med deres første periode. Nok havde Sunds bolden meget og havde mange afslutninger, men Brønderslev arbejdede fortrinligt defensivt, og fik dækket mange skud.

Således stod den blot 1-2 efter første periode, men Brønderslev kunne ikke stå imod presset fra Sunds, hvor Søren Holm blev topscorer med 6 point.

For hjemmeholdet nåede Andreas Bregnhøj sit 10.point i denne sæson, og så lavede Jan Krejiciek for første gang en assist efter 14 mål i træk.

Sunds rykker med sejren op på førstepladsen i ligaen, men må se om den kun er til låns, for søndag møder Benløse og Frederikshavn hinanden, og de to hold ligger nummer 3 og 2 inden kampen.

Peter Hug, Sunds

Det var en kamp vi skulle vinde for at holde kontakt med toppen i rækken, trods mangel på et par profiler til dagens kamp.

Mathias Saaby stod en rigtig godt i målet, og i sidste periode blev der også spilletid til vores U15 målmand Mathias Mikkelsen.

Synes vi havde svært ved at få hul på bylden idag. Chancer var der nok af, men skarpheden manglede især i første periode. Deres målmand stod en rigtig flot kamp, men vi kom bedre og bedre med og kørte den stille og roligt hjem.

Vi fik alle 3 kæder på banen og 3 point på vores konto – det var det vi kom efter!

Brønderslev – Sunds 2-13 (1-2, 0-5, 1-6)
Brønderslev
Andreas Bregnjøj 2+0, Jan Krejiciek 0+1
Sunds
Søren Holm 4+2, Mikkel Skov 2+3, Simon Lauridsen 2+2, Mads Jespersen 2+0
Mathias Bust 1+0, Simon Holmer 1+0, Andre von Enckevort 0+1, Morten Handgaard 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.