Optakt semifinaler final4 herrer

Copenhagen – Rødovre
Copenhagen må stå som favoritter mod Rødovre. I 2017 snuppede Copenhagen faktisk pokaltitlen, hvilket er klubbens hidtil eneste pokal på herresiden.

Men ingen tvivl om at de ambitiøse ledere fra Copenhagen har ambitioner om at tage skridtet op i toppen af dansk floorball.

Det er pokalturneringen et godt afsæt til.

I ligaen, har Copenhagen ikke taget point mod top 4 holdene, men med tilgang af to gode svenske spillere, så er holdet styrket her efter julepausen.

Rødovre er et top4 hold, men de har mistet 6 bærende spillere, så det er nu andre spillere der skal træde et skridt op og tage ansvar.

På den måde, bliver kampen særdeles interessant, for Rødovre ligger nummer 4 i ligaen, og med stor sandsynlighed, så kommer DM kvartfinalen til at hedde netop Rødovre-Copenhagen.

Så for begge hold, så er der nok en pokalfinale på spil, men ligeså en tidlig test af hinanden, frem mod en DM kvartfinale.

Læs optakt om de to klubber
Rødovre
Copenhagen

Vejen til final4 Rødovre Copenhagen
1/32-finale PI 5-0
1/16-finale Benløse 4-3 (sv) Skælskør 16-3
1/8-finale Hvidovre 8-1 Vanløse 11-4
Kvartfinale Lyngby 13-4 Hafnia 8-5

 

Team Århus – Frederikshavn

Der er ikke den store tvivl om at Frederikshavn er storfavoritter til denne kamp. Nordjyderne ligger nummer 1 i ligaen, mens Team Århus er placeret i 2.div. En række de dog har fører!

For Team Århus, der faktisk vandt pokalfinalen i 2014, så er det sæsonens store kamp, og ingen tvivl om det er en flok topmotiverede spillere der glæder sig.

Så skal det med i ligningen, at Team Århus har hele otte udenlandske spillere! I truppen der er spillere fra Tjekkiet, Sverige, Norge og Portugal! Det er spillere som nok for første gang, og måske eneste gang står i et finalearrangement. De, og resten af holdet, kommer til at kæmpe en berømt legemsdel ud af bukserne.

Frederikshavn er bevidste om det, og derfor er starten af kampen særdeles vigtigt, for skal 2.divisionsdrengene bevare gnisten, så skal de ikke komme bagud med for mange mål hurtigt, så kan gassen gå af ballonen.

Læs optakt om de to klubber
Team Århus
Frederikshavn

Vejen til final4 Team Århus Frederikshavn
1/16-finale Randers 5-0 Haubro 38-1
1/8-finale Aalborg Flyers 9-2 Strandby-Elling 7-6
Kvartfinale Brønderslev 4-3 Sunds 7-5

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.