Final4 2019: Frederikshavn (herrer)

Placering: Nr.1 i ligaen

Træner Claus Ejman Jensen
Vores forventninger til Final 4 er helt bestemt at komme i finalen. Vi var i finalen sidste år, men formåede desværre ikke at vinde. Mest på grund af os selv. Og det er vi stærkt opsat på at lave om i år.
Jeg vil ikke fremhæve nogle spillere. Det må folk selv gøre. Men vi har før i turneringen vist at vi er bedst som hold. Der er en stærk blanding af ro og rutine og ungdom og vildskab. Og det skal spille sammen hvis vi på søndag skal stå med pokalen.
Vi skal huske at en finale er én kamp. Det lærte vi sidste sæson. Der er kun en chance. Derfor er det vigtigt for os at vi skal spille “hele” kampen som varer 60 min. Hvis vi kan holde fokus og spille disciplineret hele kampen, og finde takterne som vi viste i første periode i lørdags, så er jeg sikker på at vi står med pokalen søndag eftermiddag.
Det er selvfølgelig en anden måde at gøre det på i forhold til sidste sæson. Men i bund og grund giver det jo det samme i sidste ende. Jeg syntes det er helt ok at prøve noget nyt, lige i forhold til Pokalturneringen.
Jeg håber at en masse mennesker kommer i hallen og ser noget forhåbentligt fint floorball, og støtter op om den nye måde pokalturneringen afvikles på. Når det så er sagt, så syntes jeg virkeligt at det er dårlig stil at det ikke er tilladt at bruge konfettirør i hallen, og at den “klub” der bruger dette selv skal betale for rengøringen. Hvordan forventer man der skal være fest og farver og stemning i hallen, hvis det ikke er tilladt at fyre et konfettirør af!. Ønsker alle en god weekend.
Vejen til Final4:
Haubro 38-1 (1/16-finale)
Strandby Elling 7-6 (1/8-finale)
Sunds 7-5 (1/4-finale)
Team Århus (semifinale)

Topscorer i ligaen

Andreas Glad Frederikshavn 22 16 38
Anton Madsen Frederikshavn 15 10 25
Kasper Kajgaard. Frederikshavn 15 9 24
Jesper Schmidt Frederikshavn 10 6 16
Jonathan Velgaard Frederikshavn 9 6 15
Jonas Nordheim Frederikshavn 7 3 10
Mathias Hørby Frederikshavn 1 6 7
Rasmus Larsen Frederikshavn 2 4 6
Frederik Nielsen Frederikshavn 3 2 5
Rasmus Bengtsson Frederikshavn 2 3 5
Benjamin Velgaard Frederikshavn 3 2 5
Frederik Lentz Frederikshavn 3 1 4
Niklas Andersen Frederikshavn 3 0 3
Mads Larsen Frederikshavn 0 3 3
Dennis Torp Frederikshavn 0 2 2

 

velgaard frederikshavn

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.