Benløse – Rødovre 4-3 (OT)

Det var en intens topkamp da Benløse hjemme mødte Rødovre. En kamp der havde nerve og som i den lille Hal i Ringstedhallerne, blev til en fin intim ramme og der var næppe et sæde ledigt i hallen.

Begge hold kom med energi og i starten af kampen var det Rødovre der havde overtaget. De udnyttede også et godt powerplay da sniperen Andreas Kleczewski blev spillet fri til skud, og han svigtede ikke og Rødovre foran 0-1.

Så trykkede Benløse til og skiftede gear, og de kom frem til flere gode muligheder, men Rødovre stod stærkt i forsvaret og så viste Mike Trolle VM klasse med ikke så få klasseredninger.

Rødovre var uden landsholdsbacken Frederik Kobberup, så forwarden Jannik Dalkvist var backmakker med unge Casper Christensen, en opgave de to løste solidt! Er Dalvist en kommende back?

Benløse har en anden klassespiller, nemlig sidste sæsons topscorer Mathias Glass, han var konstant farlig og skabte uro og det var fint overblik fra ham, da han finder Daniel Nygaard med en skarp tværpasning og så måtte Trolle i målet kapitulere til 1-1.

En opspils fejl fra ellers solide Mark Bek fra Benløse blev prompte straffet. Benløsebackens fejl blev kynisk eksekveret af Nicolai Børner på forarbejde af Jeppe Juhl. Sidstnævnte var en evig trussel kampen i gennem.

Tempoet i kampen steg og der blev givet og taget af et godt hjerte for med stillingen 1-2, kunne næste mål blive særdeles afgørende!

Kampens flotteste mål kom i 3.periode, det er et opspil som Rødovre har arbejdet meget med og som lykkedes, fint opspil til Niklas Nordh der ligger den af til Andreas Kleczewski, der scorer et flot mål til 1-3.

34 sekunder så var Benløse med igen, og unge Mathias Glass tog ansvar igen og reducerede til 2-3. Et meget vigtigt mål så hurtigt efter!

3.periode blev hektisk, og både Milan Adam og Jannik Trolle fra Benløse og Rødovre måtte en tur i gulvet.

Benløse trykkede på og Rødovre lurede på en omstilling mens intensiteten steg.

5 sekunder var Rødovre fra sejr, for på nærmest sidste afslutning hvor Benløse havde taget keeperen ud og spillede 6 mod 5, der scorede Jesper Roland til 3-3, så kogte hallen og Rødovre var selvsagt noget slukørede.

Det betød overtid, her havde begge hold muligheden for at afgøre, men det blev Benløsebacken Anders Christensen der med et trækskud blev hjemmeholdets helt, med scoringen efter 5.02 i overtiden afgjorde kampen. Det var Christensen 4.sæsonmål

En herlig kamp mellem to gode hold. Det er den slags kampe der udvikler og det er den slags kampe publikum vil se. Tak til de to hold for at skabe en sådan kamp.

Highlights kan ses på youtubelink nederst

Jens Hagbarth, Benløse
En topkamp som havde alt, 2 hold som ville give alt for en sejr. Føler egentlig vi har massere af chancer, men vi får dem ikke lige omsat. Roland runder en sindsygt flot kamp af med at score til 3-3 i tiden 59.55. Stor ros til hele holdet for 2. kamp i streg at være bagud, men alligevel kæmpe heroisk og skaffe sejren hjem. Kæmpe ros til Danmarks bedste publikum, hvor var det en fed stemning og fik absolut spillerne til at præstere endnu mere!

Niklas Nordh, Rødovre
Det är såklart jättetungt och svårt att finna rätt ord såhär direkt efter matchen men jag tycker vi på många plan gör en bra match.

I mina ögon är vi det bättre laget men vi får inte riktigt marginalerna med oss ikväll. Vi spelar med disciplin och släpper inte till så många lägen för Benløse och vi har egentligen chansen att döda matchen flera gånger under första och andra perioden. Det är små marginaler och vi hade kanske lite marginaler med oss mot dem i pokalkampen och ikväll var det deras tur.

Det grämer mig lite att vi inte får till de sista 5% när vi ska sätta dit bollen i målet men det är sånt vi måste jobba på. Det var fantastiskt att se Mike Trolle i målet ikväll. Han gör några sjuka räddningar och det är synd att vi inte kan göra fler än 3 mål och ge han en vinst.
Lika så Jannik Trolle gör sin bästa kamp för säsongen och jag tycker verkligen han visar vilken sjukt bra spelare han han vara om han bara vill. Han styr och ställer i uppspelen och sköter sitt försvarsspel prickfritt.

Vill även passa på att skicka cred till publiken i hallen ikväll. Det var god stämning och verkligen så som ett toppmöte skall vara.

Benløse – Rødovre 4-3 OT (1-1, 0-1, 2-1, 1-0)
Benløse
Mathias Glass 1+1, Daniel Nygaard 1+1, Jesper Roland 1+1, Anders Christensen 1+0, Milan Adam 0+1
Rødovre
Andreas Kleczewski 2+0, Nicolai Børner 1+0, Jannik Trolle 0+1, Niklas Nordh 0+1, Jeppe Juhl 0+1

https://youtu.be/gD8VIm6gOpU?t=7781

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.