Weekendens kampe i ligaen

Efter fredagens topkamp mellem Benløse – Rødovre, ja så er der fuld program i weekenden.

Sunds – Brønderslev
Sunds er storfavoritter til kampen mod Brønderslev. Det er en kamp hvor Sunds kan tillade sig at lade de yngre kræfter få masser af spilletid. Sunds har for meget kvalitet i forhold til Brønderslev. For Brønderslev, der nok håber de kan drille, der bliver det interessant at se om målfarlige Jan Krejiciek kan fortsætte med at lave mål. Det har han gjort i alle kampe i denne sæson, hvilket er stærkt når man tager Brønderslevs udfordringer i betragtning.

Copenhagen – Hvidovre
Det er en kamp som hjemmeholdet skal vise de lige er den tand over Hvidovre. Copenhagen har de to seneste kampe spillet fremragende i første periode mod Benløse og Rødovre, men hvor 3-0 føringer blev til 3-5.
For Hvidovre er det på mange måder deres vigtigste kamp, for hvor Copenhagen nok er ratet som nummer 5 i ligaen, så er Hvidovre ratet som nummer 6. Så ingen tvivl om at Hvidovre gerne vil se om de kan matche Copenhagen. Det kan blive en tæt kamp, men Copenhagen skal vise de er det bedre.

Vanløse – Frederikshavn
Vanløse gør det egentlig fint nok, men de er bare ikke gode nok. De mange unge spillere hos Vanløse får masser af udvikling af ligakampene, men det er primært de to svenske spiller Wiklund og Freden samt Morten Guido der kan matche offensivt.
Frederikshavn har en bredde og en offensiv som gør Vanløse for ganske travlt i det defensive, så det ligner en sikker sejr til nordjyderne.

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.