En snak med Mathias Mortensen

Efter U19 holdet deltog i seniorlandsholdturneringen i Slovakiet fik jeg mig en snak med et par af spillerne.

Første spiller er Benløses Mathias Mortensen.

Hvad gjorde størst indtryk på dig ved selve turneringen?
Det der gjorde størst indtryk på mig i turneringen, det er det høje tempo og den gode spilforståelse de forskellige a landshold har, og så har det gjort rigtig meget for vores udvikling i forskellige situationer.

Hvad var du selv mest tilfreds med i forhold til din egen præstation?
Hvad jeg selv var mest tilfreds med, jeg var meget tilfreds med min egen præstation i den første kamp men ellers så synes jeg at jeg havde et forholdsvis stabilt niveau i gennem de sidste kampe.

Hvad syntes du I lykkedes godt med som hold?
Jeg synes vi lykkedes med de fleste ting som hold, vi holdte os til gameplanen og var omstillingsparate. Og så var det den vildeste opbakning ude fra bænken det er fedt at spille med meget lyd ude fra bænken.

Giver det blod på tanden til mere?
Det giver selvfølge mere blod på tanden for udvikling og som hold giver det blod på tanden fordi vi har bevist meget i denne turnering og vi har vist at vi kan drille de store nationer og spille lige op med dem

Hvad tager du med dig fra selve turneringen i forhold til din udvikling?
Tager det gode tempo og den gode spilforståelse med hjem og så alle de gode oplevelser vi har haft denne uge, det tager jeg med som min udvikling

blog floorball U19 slovakiet landshold

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.