Brønderslev – Vanløse 8-6

Der var drama for i Nordjylland da rækkens to eneste hold uden sejr mødtes.

Hjemmeholdet havde trukket flere rutinerede frem til kampen og det betød spillere som Morten Bager, Ondra Antos, Richard Foltinek, Simon Thomsen og Morten Bager var med i truppen.

Det skulle give mere ryggrad til holdet der havde lukket over 20 mål  ind i snit i de tre første kampe.

Vanløse manglede deres svenske spiller Wiklund, og det var ikke til at se i starten hvor københavnerne tog taktstokken og efter 4 min stod den 0-2 på mål af to 16 årige i form af Erik Rønnow og Andreas Walther.

Brønderslev fik en livlinie med mål til 1-2 men Morten Guido og unge Lehnert øgede til 1-4. Svenske Freden var manden med assister til to af målene og Vanløse kunne gå til pause i fuld kontrol.

Hvad der blev snakket om i begge omklædningsrum er ikke godt at vide, mon ikke Brønderslev har sagt vi skal blive ved med at køre på mens Vanløse omvendt har snakket om at holde tempo.

På 4 min gyldne minutter vendte kampen, først den svenske klubmand Uppström til 2-4, og 1½ senere var Krejiciek der til 3-4 og i powerplay kort efter blev det 4-4 igen ved Krejiciek.

Så var der drama og nerve i kampen som nu bølgede.

Vanløse sled for at få tempo igen og Aksel Christensen på 17 år blev den der bragte dem på 4-5.
Da Brønderslev så fik en udvisning i slutningen af 2.periode kunne Vanløse trække fra, men i undertal fik Brønderslev udlignet til 5-5 med 14 sekunder tilbage af anden periode.

Så var ballet helt åben inden de sidste tyve min af kampen, og igen kom Brønderslev i undertal og igen lykkedes det dem at score i undertal til 6-5.

Så var Vanløse rystet men i den intense kamp kom de igen, to af deres bedste på dagen Morten Guido og Andreas Freden fik udlignet til 6-6 med små 10 min tilbage af kampen.

23 sekunder senere slog Brønderslevs back Pudich til med en scoring til 7-6 og da Brønderslev endelig kom i overtal, så var de skarpe til at øge til 8-6, som blev kampens resultat.

En høj dramatisk endte med en hjemmesejr for et trængt hjemmehold, som fik vendt 1-4 til 8-6, men de levede livet farligt, havde Vanløse udnyttet to afgørende powerplay hvor der blev scoret mod dem, så kunne det have været en anden kamp.

Richard Foltinek er ikke den mest løbestærke spiller, men Brønderslevplaymakeren er hurtig med staven og var kampens bedste.

For Vanløse superpositivt med tre så unge spillere der laver mål, men det er en hård nød at knække, for Vanløse havde mulighederne.

Det er den slags kampe der udvikler de mange unge spillere.

Morten Bager, Brønderslev
Ja vi kommer jo bagud ud 0-2 på 2 meget simple indspil som vi havde snakket om, de ikke skulle have lov til. Vi får rettet til så de ikke får lov til det igen.
I 2p kommer vi lidt frem på dem, som giver os overtaget i spillet. Vi laver 2 mål i undertal og 2 mål i PP. Som giver os momentet i kampen.

I tredje periode har Vanløse en del afslutninger, som vi får lukket godt ned for.

Helt bestemt det hjælper vi er nogle flere folk med. Vi har også fået Simon Thomsen igang igen. Det er et stort ansvar der har været på vores helt unge spillere.
Rigtig vigtig med en sejr, med den start på sæsonen vi har fået.

👍 til Vanløse for idag at spille i lyserød og samle ind til kampen mod brystkræft.

Brønderslev – Vanløse 8-6 (1-4, 4-1, 3-1)
Brønderslev
Richard Foltinek 1+3 , Jan Krejiciek 3+0, Johan Uppström 2+1, Andreas Bregnehøj 1+1,
Adam Pudich 1+1, Nicklaes Andre 0+1
Vanløse
Andreas Freden 1+2, Morten Guido 1+1, Simon Lehnert 1+0, Andreas Walther 1+0,
Erik Rønnow 1+0, Aksel Christensen 1+0, Nicklas Møller 0+1, Rasmus Ravn 0+1

face off

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.