Copenhagen – Rødovre 3-5

Det var tæt på, Copenhagen leverede en rigtig god kamp og de havde Rødovre presset via en 3-1 føring.

Copenhagens to svenske spillere bragte hjemmeholdet foran 1-0 og da talentfulde Jonathan Carlsen øgede til 2-0 så var Copenhagen overraskende foran, det var de færreste der havde set hjemmeholdet tage føringen før kampen.

Første udvisning kom til hjemmeholdet, og den udnyttede Marko Krogsgaard til at reducere til 2-1 og så var kampen åben igen. Martin Grønborg der fik udvisningen, rettede op på den fejl og øgede til 3-1 på en assist fra unge Magnus Møller der har haft en fin sæsonstart.

Anden periode fik sine afgørende momenter, Copenhagen overlede to boxplay hvor Rødovre ikke kunne score og da Copenhagen så i tiden 37.09 fik powerplay da Rødovre fik en udvisning, så var det muligheden for at trække fra med en scoring til 4-1.

Den gyldne mulighed blev forpasset for Copenhagen, og hjemmeholdet måtte lide den tort at Rødovre fik reduceret i undertal ved arbejdsomme Frederik Kobberup, i øvrigt på godt forarbejde fra Jannik Trolle.

Med 3-2 inden den sidste periode var der masser af spænding i kampen, og Rødovre var skarpe i den tætte kamp.

Først bliver det 3-3 ved Jannik Dalkvist og så er det U19 landsholdsspilleren Rasmus Scherlunds tur til show. Først scorer han til 3-4 i tiden 43.36 og så var der ellers dømt tæt kamp hvor næste mål kunne afgøre det hele. Kunne Copenhagen udligne eller ville en Rødovre scoring lukke kampen.

Det blev Rødovre der lukkede med 3-5 scoringen ved målfarlige Andreas Kleczewski på assist fra Scherlund. Godt at se unge spillere træde i karakter i tætte kampe.

Copenhagen havde deres mulighed, de kunne være kommet på 4-1 inden de sidste 20 min af kampen og så var det en helt anden kamp der ventede. For Copenhagen er det en vigtigt kamp, for trods nederlaget viser de, at de ikke er langt fra top 4 holdene

Stærkt spil af  Rødovre som havde ryggen mod muren at få vendt kampen.

Mathias Hacke, Copenhagen
En tæt affære med to hold der byder op til dans. Vi starter bedst og gør en meget god første periode. Rødovre udligner kampen spillemæssigt i anden og har et klart bedre fokus en vi har i den sidste. Synes det er synd dommerne ikke kan følge med bedre og hvordan de kan bedømme den her kamp 5-1 i udvisninger plus straffeslag for Rødovre kan jeg simpelthen ikke forstå. Men Rødovre gør det godt og spiller meget fornuftigt i slutningen av den tredje så det er absolut ikke uretfærdigt de vinder kampen men jeg mener bestemt den kunde ha sluttet med Copenhagen sejr og det havde heller ikke været uretfærdigt.

Positivt er dog at vi bliver ved med at udvikle vores spil både som hold og individuelt og vi er kun lige begyndt det her projekt. Det er utroligt godt for os at få mulighed at gøre gode indsatser mod de hold vi gerne vil kæmpe med om DM guld på den lange bane.

Nicklas Nordh, Rødovre

Vi blev lite tagna på stolen av Copenhagen som gick in med 110 procent. De var effektiva och vi var inte riktigt där. De går till ledning helt rättvist men ju längre matchen går då börjar vi spela mer rejält och med högre kvalitet. Vi får vändning på matchen precis som förra då vi spelar otroligt bra boxplay som ger oss energi och ett mål som bonus.

Därefter får vi fin energi och arbetat oss sakta men säkert in i matchen och tar kontrollen.

Sista delen av matchen tycker jag vi sköter exemplariskt. Det är tydligt att många på banan har trötta ben och vi spelar väldigt behärskat.

 

Återigen gör går andrakedja en bra match. Jannik Dalkvist förtjänar stort plus. Han blev nedflyttad som back inför denna matchen och visar att han är en komplett spelare med både offensiva och defensiva kvaliteter.

Även Mike Trolle i målet gör en stark insats med många fina räddningar.

Copenhagen – Rødovre 3-5 (3-1, 0-1, 0-3)
Copenhagen
Martin Grønbort 1+0, Robin Karlsson 1+0, Jonathan Carlsen 1+0, Pontus Kozan 0+1, Magnus Møller 0+1
Rødovre
Rasmus Scherlund 1+1, Jannik Trolle 0+2, Marko Krogsgaard 1+0, Frederik Kobberup 1+0, Andreas Kleczewski 1+0, Nicolai Børner 0+1,

rødovre nordh

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.