Frederikshavn – Benløse 5-2

Der var over feltet da to af rækkens yngste mandskaber mødtes i Abildgaardhallen. Begge hold var ligeså ubesejret og en sejr kunne se begge hold gå til tops i ligaen.

Det blev Anton Madsen der har været stærk i denne sæson der åbnede med en 1-0 føring for Frederikshavn og midtvejs i første periode blev det til 2-0, da Frederikshavn øgede i undertal ved målfarlige Andreas Glad.

Benløse der normalt er yderst skarpe i powerplay kunne næppe være helt tilfredse.

Havde gæsterne planer om et hurtigt comeback, så var Frederikshavn indstillet på det modsatte, landsholdsbacken Jesper Schmidt øgede til 3-0 inden der var spillet 2 min af anden periode.

Det betød mere intens kamp, for Benløse ville tilbage og knoklede på og på dagens 4. powerplay lykkedes det at komme på 3-1. Da Mikkel Christensen, han har iøvrigt landsholdspotentiale, reducerede.

106 sekunder senere øgede Frederikshavn dog til 4-1 ved Anton Madsen igen inden Simon Møller på sin gamle hjemmebane fik reduceret til 4-2 med 3 min tilbage af anden periode.

Så var kampen helt åben igen inden de sidste tyve min, næste mål ville kunne afgøre, for kom Frederikshavn på 5-2 eller ville Benløse komme på 4-3!

Igen var Frederikshavn skarpe i starten og unge Jonas Nordheim scorede til 5-2 med mindre end 2 min spillet af den sidste periode.

Benløse ville gerne, men Frederikshavn stod solidt og arbejdede hårdt og de kunne have lukket kampen, men trods en 5-3 situation, scorede de ikke.

Med sejren rykker Frederikshavn alene i spidsen med 4 sejre i 4 kampe, Frederikshavn har slået både Rødovre og Benløse.

Benløse plejer at være skarpe i deres powerplay, men blot 1 mål blev scoret i 4 forsøg. Havde de scoret, kunne det have været en anden kamp.

Claus Ejman, Frederikshavn:
En god kamp for os. Vi ville det mere end Benløse idag, og leverer en fantastisk holdindsats. Idag viser vores unge hold virkelig format. Vi vidste det ville blive en hård kamp, men jeg syntes vi sidder på den fra start til slut.

Martin Lytje, Benløse

Frederikshavn – Benløse 5-2 (2-0, 2-2, 1-0)
Frederikshavn
Anton Madsen 2+0, Andreas Glad 1+0, Jesper Schmidt 1+0, Jonas Nordheim 1+0
Benløse
Mikkel Christensen 1+0, Simon Møller 1+0,Daniel Nygaard 0+1

frederikshavn Simon møller jonathan velgaard

 

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.