Nanna Møller skifter til udlandet

Hun er blot 19 år og en garvet veteran i dansk floorball, hvis du ikke har styr på hvem Nanna Møller Sørensen er, så læs med her.

Hun har allerede deltagelse ved to VM på sit CV, så hun var således 16 år da hun i 2015 var med til sit første VM.

To år senere i 2017 var hun nøglespiller for Danmark og i den afgørende match om 9.pladsen mod Tyskland hvor Danmark vinder 4-3, ja det var med Nanna Sørensen som målscorer og assistmager på de to sidste mål for Danmark i sejren.

I kampen mod Letland, der blev såmænd kåret til kampens spiller.

Så Jo Nanna Møller Sørensen er en af Danmarks bedste spillere.

Hun har så valgt at skifte klub til udlandet, og det måtte jeg høre hende lidt nærmere om.

1. Hvad gjorde du valgte at drage til Letland og spille floorball?
Jeg har altid vidst, at jeg skulle have et sabbatår efter min studentereksamen, og at det skulle være et lidt anderledes år, gerne udenfor Danmarks grænser. Jeg søgte derfor job i Letland (blandt mange andre lande) og fik meget hurtigt jobbet. Jeg valgte egentlig ikke Letland af floorballmæssige grunde, men er kun glad for at jeg kan kombinere min rejse med dette. Så ikke at sige, at floorball’en selvfølgelig tog del i mine overvejelser om hvorhenne jeg søgte job. Jeg valgte Letland for at opleve og lære noget nyt og anderledes.

2. Hvordan fik du valgt din klub?
Det var ikke en svær process, da de kun har 1 floorballklub i Riga.

3. Hvad kender du til klubben, som var i finalen sidste år mod Rubene?
Jeg kendte ikke noget til klubben overhovedet, udover at de havde et dame hold i ligaen. Efter min første træning, ved jeg stadig ikke så meget om klubben, men jeg ved, at dame-holdet har haft en del udskiftning, hvilket har medført at en del lettiske landsholdsspillere er flyttet til. Derudover skulle det gerne være et hold som har gode chancer for at nå langt i sæsonen.

4. Du har spillet mod Letland og set dem spille, hvad er dit indtryk af lettisk floorball?
Letland har, hvad jeg har kunnet erfare, altid været en svær konkurrent, når vi har mødt dem til VM og VM-kval. De er et fysisk hold, der kan sætte tempo i bolden. Det samme indtryk har jeg af lettisk floorball når det foregår på klubplan. Dog i betragtning af, at jeg kun har set en enkelt lettisk liga kamp:)

5. Klubben holder til i Riga, hvad forventer du dig af byen Riga?
Da jeg normalt kommer fra Frederikshavn, som er en forholdsvis lille by (synes jeg), så forventer jeg at få en lidt mere “storbyoplevelse”, end hvad jeg har været vant til. Derudover forventer jeg, at komme hjem med en del oplevelser, jeg skal få, når tiden ikke bruges på floorballbanen eller på job.

6. Rent praktisk, hvordan finder man en et sted og bo?
Jeg har, fra jeg er ankommet, haft ophold på hotel, som jeg har i op til 30 dage. Man kan sikkert nok gøre det på andre måder, men jeg bruger helt enkelt bare en lettisk hjemmeside til at finde bolig.

7. Hvad skal du bidrage med rent floorballmæssigt forventer du?
Jeg håber, at kunne bidrage med en masse energi og måske komme med nogle fif, som de ikke kender til indenfor lettisk floorball. Nu er jeg ikke så integreret på holdet endnu og ved heller ikke helt hvordan deres muligheder for en god placering er. Men dette er da også noget jeg håber at kunne bidrage til, så det måske bliver til mere end en sølvmedalje omkring halsen, ved slutningen af denne sæson.

8. Hvad glæder du dig mest til ved klubskiftet?
Selvom jeg allerede savner mine gamle medspillere fra Frederikshavn, så glæder jeg mig til at spille med et helt nyt hold. Jeg glæder mig til, forhåbentlig at blive udfordret på teknisk og fysisk plan og til nogle anderledes træninger. I det hele taget, så glæder jeg mig til hele floorballoplevelsen både udenfor og på banen. 9. Ordet er frit. Jeg vil gerne ønske Blackhawks damehold al held og lykke med hele turneringen, og held og lykke med deres pokalkamp d. 25. Jeg hepper på jer:)

BLOG WFC2017 8

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.