Optakt til weekendens kampe

Fire kampe løber af stabelen i weekenden i floorballligaen.

Copenhagen – Rødovre
Rødovre viste sig at være til at tale med i den seneste kamp satte en 7-3 føring over styr og i kampens sidste 5 min og tabte 7-8.
Den plet vil Rødover nok gerne have vasket af og det må være 100% koncentration de går ind til kampen mod Copenhagen.
Rødover har en solid defensiv og en unik evne til at holde i bolden og i højt tempo sætte tryk på! Det er en klassisk Rødovretaktik, som så er krydret med et par offensive psillere, hvor Andreas Kleczewski har vist højt format i starten af turneringen.

For hjemmeholdet handler det om at det gode spile fra kampen mod Sunds skal fastholdes. Copenhagen turde holde i bolden, men de blev dog straffet på effektive omstillinger fra Sunds. Det er der ikke råd til mod Rødovre.
Nikolaj Parbo har startet som lyn og torden med 20 point i de første tre kampe, han er vigtig brik for Copenhagen, men offensivt er han sat sammen med svenskerne Kozan og Karlsson og de er skrape ligeså.

Jon Beck Poulsen gjorde det stærk mod Brønderslev, kan han følge top.

Brønderslev – Vanløse
På mange måder den mest vigtige kamp for de to hold der må formodes at være svagest i ligaen. Hjemmeholdet Brønderslev har spillet alle sæsoner i ligaen, men de har det ualmindeligt svært i denne sæson , og lukker over 21 mål ind per kamp.

Mod Vanløse skal de vise hvilken ryggrad de har og kunne stå imod et Vanløsehold, der nok gerne fra start vil sætte pres på og tage afstand.

Brønderslev har for mange urutinerede spillere, de har haft tre hårde kampe, men de skal nu vise de har lært tempo og skal vise hvad de kan!

Uefne er Brønderslev ikke, Jan Krejiciek har lavet point i alle kampe!

Vanløse er oprykkerne, og de skal kunne slå Brønderslev klart, og det skal ske ved at sætte pres på Brønderslev gennem højt tempo så der kommer fejl som Vanløse kan profitere af!

Er kampen lige efter de første 20 min, så bliver det interessant.

De to svenske spillere Wiklund og Freden skal vise de kan få holdet op i fart.

Sunds – Hvidovre
Sunds var med en decimeret trup ved at snuppe sejren i Benløse i forrige runde. Nu er de på hjemmebane mod Hvidovre, og har Sunds ambitioner så skal der en sikker sejr på kontoen.

Hvidovre har faktisk gjort det ok, men de har bare ikke samme bredde og styrke som Sunds, så det bliver en hård opgave for gæsterne i den intime Sundshal.

Får Sunds den velsmurte til at køre kan det ende med at Hvidovre får ørerne i maskinen, og det bliver interessant at se hvordan gæsterne vil håndtere dette

Frederikshavn – Benløse
Benløse har ligaens yngste hold med en snitalder på 20½ år men Frederikshavn holder 20 3/4 år.

Så det er mange unge spillere med højt niveau og masser af talent, og spillere der gerne vil spille højt tempo. En nøgle i kampen bliver netop ikke at forcere for meget men kunne holde fast i konceptet.

Begge hold profilerne der kan afgøre kampe, så det kan kun blive en god kamp.

Hjemmeholdet formåede i deres forrige kamp at vende et truende nederlag til en 8-7 sejr med 5 mål i de sidste fem min af kampen, og Benløse viste samme moral, da de hentede 1-3 til en 4-3 i overtiden mod Sunds.

Så begge hold ved det er alle 60 min der skal spilles.

For Benløse bliver det et gensyn med en gammel hjemmebane i Frederikshavn for Simon Møller og Daniel Nygaard.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.