Børnetræneren

Så havde vi træning i går, 9 drenge der bare er glade for at spille og som helt af sig selv starter med at sætte bander op.

Min udfordring er stadig tre store drenge på 15-16 år og så er resten fra 8-12 år.

De store har rollen som hjælpespillere, så de er sammen med de mindst i øvelser og det er ret effektivt, ingen af de mindre pjatter.

Men havde vi lige tre store drenge mere, så kunne de slutte af med at spille 3 mod 3 på stor bane den sidste time og virkelig give den gas.

Men jeg havde set på IFFs hjemmeside de anbefalede en app der hed pointsmasters. Den blev fundet og downloadet og testet af.

Hele ideen er at du har tastet spillernes navne ind og så laver den nye hold for hver runde, og en runde satte jeg til 3 min.

På den måde kom alle til at spille med alle og alle kom til at spille mod alle. Efter kampen, så får spillerne på det hold der har vundet to point og på den måde går der lidt sport i at få point.

Men der hvor styrken var, at det med at lave nye hold hele tiden, så er der ingen låste roller. For jeg kan godt se når vi typisk laver to hold til slut og spiller kamp, så er det lidt de samme der er de gode, men med dette her, så virkede det godt, alle spille og der var ingen fastlåste roller.

Så den app skal bruges igen, og et lille tip, når du leder efter den, så skal du søge under salibandy og ikke pointsmasters som den hedder.

Børnetræneren er en lille serie i denne sæson, hvor en klubs træner for et nystartet hold beretter lidt.

img_2178

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.