Ligaen

I weekenden starter ligaen, og det med en kamp der efter sigende bliver aflyst, nemlig kampen Benløse-Brønderslev.

Ellers skal de 6 andre hold i aktion, og det kan kun anbefales at komme ud i hallerne og se kampene.

Ligaen i år er lidt decimeret, med 8 hold i ligaen, så er alle hold direkte i slutspillet og ingen hold rykker direkte ud.

Ambitionen er at flere hold skal have lyst til at komme med i ligaen!, for 8 hold der vil være med på højeste niveau er for lavt.

Ligaen i år har en spændende og tæt top, Rødovre, Sunds, Benløse og Frederikshavn har alle potentialet til at gå hele vejen, og lige bag de fire klubber, så puster Copenhagen i den grad klubberne i nakken, så 5 hold kommer til at have en række tætte kampe.

Efter de fem klubber kommer Hvidovre som lige er skridtet under, og herefter kommer Vanløse som the Dark Horse. Vanløse ser lidt tynde ud på bredden, og kan få ørerne i maskinen mod de 5 gode hold. Men der arbejdes målrettet og seriøst derude, så lad os se hvad niveau Vanløse er på.

Brønderslev har en særdeles ung trup suppleret med for få rutinerede spillere. Klubben får det vanskeligt mod top 5, men må formodes at kunne være noget mere med mod Vanløse og Hvidovre, om end det kan gå galt for dem her ligeså.

Men uden Brønderslev, så havde det været en decimeret liga med bare 7 hold, så herfra en stor tak til Brønderslev for at ville tage kampen op.

pexels-photo-935867.jpeg

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.