1.runde i ligaen

4 kampe bliver afviklet, heldigvis. Kampen Benløse-Brønderslev bliver spillet!

Men hvordan går det i kampene?

Rødovre – Hvidovre
Hjemmeholdet er favoritter, det interessante er hvilket udtryk kommer Rødovre ud med og hvor langt efter er Hvidovre i dette lokalopgør.

Benløse – Brønderslev
Hvem stiller Brønderslev og hvordan håndterer spillerne det pres der må komme fra Benløse, som med denne kamp nok vil spille for fuld damp for at få den gode sæsonstart. Omvendt er det kampe som disse at Benløse kan hive spillere fra U17 og U19 op og få spilletid

Copenhagen – Sunds
Rundens mest interessante kamp, for Sunds kommer med ambitioner om at tage et skridt videre og komme i en DM finale, men omvendt har hjemmeholdet noget at have deres forventninger til sæsonen i.

Hvor gode er Copenghagen, kan de på hjemmebanen byde Sunds op til dans så det i den grad bliver intenst!

Hvor gode er de to svenske forstærkninger som hjemmeholdet har hentet!

Frederikshavn – Vanløse
Oprykkerne fra Vanløse starter med den lange tur til Frederikshavn, og det bliver interessant at se hvor gode er Vanløse, kan de være med eller bliver de kørt over.
Hjemmeholdet har mange unge spillere, de skal tage ansvar og spille med koncentration og som et hold, det må den vigtige besked fra træneren til de unge drenge. Kan de holde tempo Frederikshavn, kan Vanløse komme i store problemer, spændende hvordan gæsterne vil løse den opgave!

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.