Fremragende floorball i semifinalen

Der var stuvende fuldt i Ringstedhallen, da hjemmeholdet Benløse mødte Sunds, der var DM finaleplads på spil, i det vinderen af denne 5.semifinale ville booke en plads i finalen.

Det blev en af de bedste floorballkampe spillet herhjemme foran et publikum der lod sig begejstre og som skabte en ludkulisse af høj klasse, tak til supporterne fra begge klubber for dette!

Intet tydede på andet end en walk over efter Benløse kom på 4-0 efter 16 min af kampen, hvor de var i kontrol og med deres bevægelige spil.

Foran 3-0 havde Sunds skud på stolpen, men trods denne opmuntring, så blev det 4-0 på noget af en perle og en opvisning i første gangs pasninger.

Sunds fik dog en vigtig scoring ok kom på 4-1 inden første periode sluttede. En periode af høj klasse og hvor begge hold havde muligheder til flere mål, men to stærke keeper viste sig frem ligeså.

Vel vidende at hver mål kunne være afgørende, så blev intensiteten løftet, og hallen fik en 2.periode der startede i højt tempo og med muligheder for begge hold, og da Søren Holm scorede efter 30.49 sekunder i kampen til 4-2, så var kampen helt åben.

Mathias Glass var farlig igennem hele kampen, og da han tørrede landsholdkollegaen Mathias Bust på højrekanten fik han god tid til sit skud, som han satte og så stod den 5-2 efter 36.28.

Kampen kogte, og Sunds fik kort efter målet til 5-2 en 2+10 og kort efter endnu en 2 min udvisning, men en heroisk indsats fra Sunds, mod Benløse der har været særdeles effektive i powerplay, gjorde Sunds overlevede denne periode.

Men med blot 3 sekunder tilbage af perioden scorede Benløse til 6-2, og med blot 20 min tilbage af kampen, så det svært ud for Sunds.

Da unge Nikolaj Brixager efter 42.33 øgede til 7-2 så kunne det ligne exit Sunds, men hvilken præstation fra Sunds, som nægtede at give op og insisterede på at byde op til dans.

Men inden blev Sunds ramt af en 5 min udvisning, i hvad der lignede et tilfældigt uheld, men reglerne er klar, stav i ansigt giver 5 min.

I undertal kæmpede Sunds, og van Enckevort hev en pragtredning eller to op og da Sunds fik et frislag på Benløses halvdel, viste Mikkel Skov klassen og flot satte den til 7-3 og lidt efter var dygtige Simon Lauridsen så nær at score i undertal igen, men bolden trillede snert forbi stolpen, da han lagde den under de Fries i målet.

Benløse fik dog et enkelt mål i deres powerplay, men de kunne have lukket kampen her, men foran 8-3 i tiden 47.40 så lignede det en sejr.

Sunds startede deres comeback med et mål i powerplay, så stod den 8-4, og da storebror Lauridsen et 35 sekunder senere fandt lillebror Mathias inde foran stod den pludselig
8-5.

Målet til 8-6 var en perle, og igen floorball når det er bedst, og så var kampen helt åben og med lidt over 5 min igen af kampen, så var underholdningen helt i top.

Sunds måtte gamble og de tog keeperen ud, men da Mathias Glass fik fat i bolden, ja så kunne han løfte bolden fra egen banehalvdel ned i et tomt mål, og så stod den 9-6 i tiden 56.26.

Sunds forsøgte, og beholdte keeperen inde og han leverede en helt vild redning se bare her  

Sunds fik muligheden, et powerplay i tiden 57.50, men desværre for midtjyderne løb tiden ud, og trods scoring til 9-7, var det i tiden 59.35.

Tak til begge hold og ikke mindst tilskuerne for at skabe en så fantastisk kamp

Se highlights fra kampen her

Benløse – Sunds 9-7 (4-1, 2-1, 2-5)
Benløse
Mathias Glass 3+2, Stefan Hedorf 2+1, Jesper Roland 0+2, Nikolaj Brixager 2+0, Niklas Elfving 0+2, Daniel Nygaard 1+1, Mathias de Fries 0+1, Peter Pfneiszli 0+1
Sunds
Mikkel Skov 2+2, Søren Holm 2+1, Simon Lauridsen 0+3, Mathias Lauridsen 1+0, Andre von Enckevort 1+0, Kristoffer Handgaard 1+1,

Advertisements

One comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.