Helsingør i ligaen

Dette skrev jeg i optakten til ligaen for Helsingør.

Kommentar:
Uha, det ser ud til at blive en hård sæson for Helsingør. Oprykkerne fra sidste sæson reddede livet via play off, efter en sæson hvor Helsingør stille og roligt fik vendt sig til tempoet og taber 4 kampe med blot et enkelt mål.

Så en sæson klogere kunne det se interessant ud, men Helsingør står særdeles svækket. Klubikonet og anfører Jonas Hviid har lagt staven på hylden, væk er Frederik Olsen og Michael Ejlerskov som i keeperrollen var særdeles vigtig.

Omvendt, ser holdene i bundstriden ud til at være tætte, så selvom det ser vanskeligt ud, så er det ikke umuligt for Helsingør at redde livet.

Det blev svært for Helsingør i denne sæson, som med 2 sejre endte som sidst i ligaen. Mandskabet skal dog have stor ros for at stå sammen som hold og knokle for det.

For holdet blev noget decimeret op til sæsonstart med spillere der takkede af eller skiftede klub.Det blev også til et par store nederlag undervejs, men det var forventet mod de fire tophold, og ellers var holdet faktisk fint med i mange kampe. Taget i betragtning den store åreladning af gode spillere der stoppede, så kan Helsingør godt være tilfreds. Godt arbejde af coach Jesper Frank.

I halvdelen af kampene lukkede såmånd blot 6 mål ind, men den helt store udfordring blev at lave mål for Helsingør.

Først i slutningen af sæson begyndte flere at tage over end Nicolai Bech, der var Holdets bedste sæsonen igennem

17 point lavede Nicolai Bech for et noget svagere Helsingør mandskab, det var 2 mere end sidste sæson.

Efter jul var Jon Precht-.Sparre og Nichlas Wensmark to andre der løftede deres spil og sammen med William Tækker var de holdets bedste om end en spiller som Emil Spanggaard virkelig arbejder for holdet.
Nicolai Hammer kan meget og har potentiale til mere og kan lave flotte mål, men han kan ikke være helt tilfreds med sæsonen.

Helsingør har valgt ikke at spille kval om en plads i ligaen, da truppen er for smal, det er en skam men forståeligt, og der må være et par spillere i Helsingør der må overveje ligafloorball andre steder.

Nicolai Bech Helsingør 7 10 17
Jon Precht-Sparre Helsingør 9 3 12
Nicklas Wensmark Helsingør 4 6 10
Nicolai Hammer Helsingør 7 2 9
Adam Wählinger Helsingør 5 2 7
Emil Spanggaard Helsingør 2 4 6
Jonas Hviid Helsingør 1 5 6
Thobis Munkstrup Helsingør 4 1 5
William Tækker Helsingør 4 1 5
Jesper Frank Helsingør 3 2 5
Martin Andreassen Helsingør 3 0 3
Kristoffer Mortensen Helsingør 1 2 3
Morten Ketelsen Helsingør 0 2 2
Petr Kochny Helsingør 1 0 1

 

bold liga

 

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.