Op- og nedryning af spillere

Er der en regel der i min optik er tåbelig, så er det reglen der bremser spillere fra at deltage på hold, så skal de sidde over eller være i karantæne for at være med igen, og reglerne er ofte så indviklede, at de frivillige ledere og trænere sukker og tænker sit.

Hvorfor dog denne tåbelige regulering, lad dog spillerne spille kampe!

Specielt i ungdom, hvor floorball endnu er knap så stærk og klubber kan mangle spillere, hvorfor ikke tillade spillerne at være med på flere hold hvis muligt. Hvis det betyder at en klub kan tilmelde et hold mere, hvis de kan låne et par spillere mere fra årgangen under. Så lad det dog ske.

På seniornivea ligeså, lad nu spillerne være med på tværs af hold, frem for at der er kampe med tynde hold, så giv chancen til spillere nedefra til at være med.

Ja ja, men så kan hold jo snyde og rykke spillere ned for at redde et hold?
Og hvad så, først og fremmest er der fri timelding så det betyder intet, og var der ikke fri tilmelding, hvis et hold har været så dårligt, at de skal have hjælp fra bedre spillere til at klare sig, så hvad.
Hvor dumme er spillerne på det sekundahold lige, de vil hellere redde sig, og i stedet for at komme ned og spille på et niveau de hører hjemme til, så vil de hellere tage en sæson mere hvor de taber og taber, ja det er søreme genialt.

Ligeså klubben der kan rykke op hvis de lige forstærker holdet, jo tak så kommer holdet op og et sekundahold får igen smæk året efter. Hvor intelligent er det lige.

Drop nu den regel.

Men hvad mener du?

img_1658

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.