DM kvartfinalerne

Brønderslev – Benløse
Det ser lidt mere end vanskeligt ud for hjemmeholdet som er nede med 0-2 i serien og som i 5 af de første 6 perioder ikke har formået at score mod Benløse i de to første kampe.
Mon ikke Brønderslev gerne vil gøre en god figur i det som bliver den sidste kamp i denne sæson.

Benløse skal egentlig blot trække hurtigt fra og så kan de køre på cruise control, om end de nok har fokus på at stå meget stærkt defensivt og ikke tillade Brønderslev meget.

Frederikshavn – Hvidovre
Gæsterne er nede 0-2 i serien og har tabt to gange 3×13, om end de i den ene kamp var fint med halvvejs i kampen.

Nu bliver det sæsonens sidste kamp for Hvidovre, om end de før har leveret mirakler, men den ser jeg ikke komme.

Fokus er på næste sæson for Hvidovre.

Copenhagen – Rødovre
Det bliver nok den dygtige og sympatiske træner Tony Taijalas sidste kamp. Den afholdte svenske træner takker af for denne sæson, og heldigvis kender jeg ham godt nok til at vide han er uenig i, at det er den sidste kamp for ham i spidsen for Copenhagen.
Copenhagen tog Rødovre ud i overtid i den ene af kampene, men kunne ikke følge op i den anden kvartfinale og tabte klart 1-6.

Copenhagen har været gode i denne sæson og nye spillere er trådt ind på ligaens scene med maner og som bliver spændende at følge næste sæson.

Men Rødovre er kommet i slutspilsgear og de trækker fra anført af Jannik Trolle der stormer af sted mod topform efter sin desværre længere periode ude.

Skanderborg – Sunds
Sunds fører 2-0 i serien og bortset fra den første kamp hvor det blev spændende da stillingen gik fra 5-0 til 5-4 som også blev slutresultatet.

Så er Skanderborgs dygtige spillere ikke skarpe nok, de har ganske enkelt trænet for lidt. Imponerende at de kan være med, men det er ikke nok, hvis du som klub skal være med helt fremme.

Det er ligeså Skanderborgs sidste kamp i ligaen, for jeg ser dem ikke kunne true Sunds, kan de det skyldes det nærmere at Sunds i den grad dummer sig!

Så tak til Skanderborg for denne gang og forhåbentlig på gensyn om end det kan ligge en del år ude i fremtiden før det sker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.