Ingen klubskifter!

En særdeles interessant ting på studieturen til Island var at der næsten ingen klubskifter var. Du spiller i den klub hvor du bor nærmest, og det til trods for at langt de fleste klubber er i Reykjavik og de ter let at komme fra klub til klub.

Årsagen er at det er den samme kvalitet der er i klubberne, så om du spiller i den ene eller den anden klub, så får du samme kvalitet.

I dansk floorball ser du specielt i det storkøbenhavnske område spillere der skifter.
Årsagen kan være mange, men jeg så gerne at klubberne blev bedre til at sige til en spiller:

Kære ven, vi er glade for du gerne vil spille hos os. Men det er langt bedre at du bliver i din egen klub, for vi vil gerne møde andre hold og ikke samle de bedste spillere i en årgang et sted.

Tænk hvis klubben kontaktede den klub spilleren kom fra og sagde vi har fået denne her henvendelse, han syntes der er bedre træning hos os end hos Jer, så kan vi ikke hjælpe Jer til at løfte Jeres niveau!

Men den mest enkle løsning, den ligger lige for, nemlig den spiller der ikke mener han/hun bliver udfordret nok, ganske enkelt at flytte spilleren et niveau op, hvor de bliver matchet.
En særdeles interessant ting på studieturen til Island var at der næsten ingen klubskifter var. Du spiller i den klub hvor du bor nærmest, og det til trods for at langt de fleste klubber er i Reykjavik og de ter let at komme fra klub til klub.

Årsagen er at det er den samme kvalitet der er i klubberne, så om du spiller i den ene eller den anden klub, så får du samme kvalitet.

I dansk floorball ser du specielt i det storkøbenhavnske område spillere der skifter. Årsagen kan være mange, men jeg så gerne at klubberne blev bedre til at sige til en spiller, kære ven, vi er glade for du gerne vil spille hos os. Men det er langt bedre at du bliver i din egen klub, for vi vil gerne møde andre hold og ikke samle de bedste spillere i en årgang et sted.
Tænk hvis klubben kontaktede den klub spilleren kom fra og sagde vi har fået denne her henvendelse, han syntes der er bedre træning hos os end hos Jer, så kan vi ikke hjælpe Jer til at løfte Jeres niveau!

Men den mest enkle løsning, den ligger lige for, nemlig den spiller der ikke mener han/hun bliver udfordret nok, ganske enkelt at flytte spilleren et niveau op, hvor de bliver matchet.

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.