Rødovre – Århus 8-4

Der var comeback til de to store profiler Emil Kristensen og Jannik Trolle der har været ude med skade og sygdom.

Det var to sultne spillere der var tilbage hos Rødovre, og de satte da også deres aftryk på kampen, mod et Århushold der igen gjorde sit for at gøre det svært for modstanderen.

Rødovre der havde U19 landsholdsspilleren Oliver Have på mål lagde fint ud og Emil Kristensen var manden med oplægget til åbningsmålet og så førte Rødovre planmæssigt.

Men Århus er et hold der er blevet bedre og bedre som sæsonen er skredet frem og 31 sekunder udlignede Vinoth Sivapalan med sit 20.point i sæsonen.
Emil Kristensen var dog opsat og han lavede 2-1 målet, og da Århus blev ramt af en udvisning, kunne Jannik Trolle sætte sin dygtige backkollega Martin Erichsen op til 3-1 scoring.

I anden periode startede Rødovre i undertal da Morten Guido fik matchstraf, men med sin tredie assist i streg satte Jannik Trolle effektive Jeppe Juhl op og så stod den 4-1.
Rødovre havde muligheden for at lukke kampen til 5-1 i powerplay, i stedet kom Århus tilbage til 4-2, men i næste powerplay svigtede Rødover ikke, landsholdsforwarden Jannik Dalkvist svigtede ikke med sit 14.sæsonmål til 5-2.

Rødovre øgede stille og roligt til 7-2 med små 7 min tilbage af kampen, inden gæsterne fik sat lidt spænding i kampen, 2 asssiter af spillende træner Lars Skytte bragte Århus på 7-4 men til slut lukkede Martin Erichsen til 8-4 på oplæg fra Jeppe Juhl der var god i dagens kamp.

Rødovre har fået to vigtige profiler tilbage inden slutspillet og Århus kan trods nederlaget være tilfredse, det er hold som er blevet bedre og bedre som sæsonen er skredet frem.

Rødovre – Århus 8-4 (3-1, 2-1, 3-2)
Rødovre 
Jannik Trolle 0+4, Emil Kristensen 2+2, Jeppe Juhl  2+2, Martin Erichsen 2+0, Jannik Dalkvist 1+0, Morten Guido 1+0
Århus
Lars Skytte 0+3, Vinoth Sivapalan 2+0, Walid Abdoul Foul 2+0, Daniel Bendixen 0+1

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.