Rødovre – Århus 8-4

Leave a comment

12/02/2018 by Steen Houman

Der var comeback til de to store profiler Emil Kristensen og Jannik Trolle der har været ude med skade og sygdom.

Det var to sultne spillere der var tilbage hos Rødovre, og de satte da også deres aftryk på kampen, mod et Århushold der igen gjorde sit for at gøre det svært for modstanderen.

Rødovre der havde U19 landsholdsspilleren Oliver Have på mål lagde fint ud og Emil Kristensen var manden med oplægget til åbningsmålet og så førte Rødovre planmæssigt.

Men Århus er et hold der er blevet bedre og bedre som sæsonen er skredet frem og 31 sekunder udlignede Vinoth Sivapalan med sit 20.point i sæsonen.
Emil Kristensen var dog opsat og han lavede 2-1 målet, og da Århus blev ramt af en udvisning, kunne Jannik Trolle sætte sin dygtige backkollega Martin Erichsen op til 3-1 scoring.

I anden periode startede Rødovre i undertal da Morten Guido fik matchstraf, men med sin tredie assist i streg satte Jannik Trolle effektive Jeppe Juhl op og så stod den 4-1.
Rødovre havde muligheden for at lukke kampen til 5-1 i powerplay, i stedet kom Århus tilbage til 4-2, men i næste powerplay svigtede Rødover ikke, landsholdsforwarden Jannik Dalkvist svigtede ikke med sit 14.sæsonmål til 5-2.

Rødovre øgede stille og roligt til 7-2 med små 7 min tilbage af kampen, inden gæsterne fik sat lidt spænding i kampen, 2 asssiter af spillende træner Lars Skytte bragte Århus på 7-4 men til slut lukkede Martin Erichsen til 8-4 på oplæg fra Jeppe Juhl der var god i dagens kamp.

Rødovre har fået to vigtige profiler tilbage inden slutspillet og Århus kan trods nederlaget være tilfredse, det er hold som er blevet bedre og bedre som sæsonen er skredet frem.

Rødovre – Århus 8-4 (3-1, 2-1, 3-2)
Rødovre 
Jannik Trolle 0+4, Emil Kristensen 2+2, Jeppe Juhl  2+2, Martin Erichsen 2+0, Jannik Dalkvist 1+0, Morten Guido 1+0
Århus
Lars Skytte 0+3, Vinoth Sivapalan 2+0, Walid Abdoul Foul 2+0, Daniel Bendixen 0+1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 730,681 hits
%d bloggers like this: