Optakt til midtugens kampe i ligaen

Benløse – Copenhagen
Slutspillet står snart for døren, og Benløse skal vise de er klar. Den omvendte kamp vandt Benløse med 8-2, og mon ikke sejren bliver i samme størrelse. For Copenhagen har mange gode kvaliteter, men de har på ikke samme niveau.
For Copenhagen handler det om at vise de kan stå den fysiske distance, og begynde at indstille sig på at minimere fejl, men tanke på et slutspil hvor Sunds nok venter.

Hvidovre – Helsingør
Rækkens nummer 7 mod nummer 10, og en kamp som Hvidovre vandt med 8-3 da de mødtes sidst. Helsingør har dog løftet deres spil trods placering som nummer sidst i rækken. Bortset fra 1-14 nederlag til Benløse, så er der faktisk ikke scoret over 6 mål mod dem i 6 af de sidste 7 kampe. Omvendt kniber det med at lave mål for Helsingør.
Hvidovre har fokus mod et kommende slutspil, mens Helsingør skal ud i play off om at blive i rækken, så for gæsterne handler det om at holde moment og bygge på den forbedrede defensiv.

Sunds – Frederikshavn
Det modsatte opgør endte med en sejr til Frederikshavn på 5-3, og om end de næppe mødes i slutspillet i kvarten eller semifinalen, så handler det dog for begge hold, at vise de er ved at være klar og skarpe til slutspillet.
Begge hold har haft spillere med i landsholdsaktiviteter på både U19 og A-landsholdet, de spillere skulle gerne stå skarpe til kampen.

Skanderborg – Århus
Den klart mest interessante kamp i denne uge, 5 point skiller de to hold, og de er placeret på hver sin side af stregen til enten play off eller nedrykning.
En sejr til Århus, vil åbne kampen op om hvem der skal spille om nedrykning. Skanderborg er et hold man aldrig ved hvor de står og ikke mindst hvor mange spillere de har med. På en god dag kan de drille og slå mange, og det omvendte kan ligeså være tilfældet.
Århus har en snu træner, der vil spille sine kort klogt, så det kan blive en særdeles spændende kamp. Den omvendte kamp endte med 11-3 sejr til Skanderborg.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.