Pokaltitlen til Sunds

Det blev en særdeles intens og velspillet pokalfinale foran en godt fyldt i Brønderslev, begge klubber havde muligheden for at hente deres første titel på seniorniveau, omend Blackhawks, som sådan har mange titler med FC Outlaws og Frederikshavn Bulldogs, men som Frederikshavn Blackhawks, der har de den første titel til gode.

Det blev en afventende start på kampen og hvor Sunds havde de bedste muligheder så det var helt efter bogen at Søren Holm kunne score finalens første mål og bringe Sunds på 1-0.

Frederikshavns Kim Høst der var god på dagen, fik udlignet til 1-1, inden Sunds med 13 sekunder igen af første periode bragte sig foran med 2-1 via landsholdsbacken Mathias Bust.
Frederikshavn havde en del stolpeskud, men Sunds var skarpe.

Anden periode tog Frederikshavn taktstokken endnu mere og fortjent kom udligningen via Kim Høst til 2-2, og Høst fuldførte sit hatrick da han lige inden periodepausen bragte Frederikshavn foran 2-3.

Med tyve min tilbage og helt lige, så var der lagt op til en spændende afslutning, og det blev pokalfinalen.

Sunds Simon Lauridsen fik udlignet til 3-3 på assist fra Mikkel Skov, og landsholdstjernen Skov scorede et par min senere til 4-3.

Frederikshavn jagtede udligningen og selvfølgelig var det duoen Andreas Glad og Niklas Juul der tog ansvar og udlignede til 4-4.

Mikkel Skov er en klassespiller og han bragte igen Sunds på vinderkurs med sit mål til 5-4, og da Frederikshavn fik en udvisning i tiden 58,38, så lignede det pokalguld.

Frederikshavn tog keeper Lasse Majland ud og spillede således 5 mod 5 og det blev belønnet da evige farlige Andreas Glad udlignede med 49 sekunder tilbage af kampen.

Det betød overtid og der var muligheder til begge hold, men det blev 20 årige Kristoffer Handgaard der blev pokalhelten da han scorede vindermålet og afgjorde en god, tæt og velspillet finale.

Sunds – Frederikshavn 6-5sv (2-1, 0-2, 3-2, 1-0)
Sunds
Mikkel Skov 2+1, Søren Holm 1+2, Simon Lauridsen 1+1, Kristoffer Handgaard 1+0, Mathias Bust 1+1
Frederikshavn
Kim Høst 3+0, Andreas Glad 2+1, Niklas Juul 0+2, Jesper Schmidt 0+1

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.