Pokalfinale damer

Det er Copenhagen og AaB der mødes i finalen i Brønderslev

AaB vandt deres eneste trofæ i 2013, da de netop snuppede pokalen, og ellers har AaB været i en del DM finaler og semifinaler, mens Copenhagen er på vej frem, og sidste sæson blev det til DM bronze.

Copenhagen spillede sig i finalen efter en fantastisk semifinale, hvor de var nede med 1-4 til Frederikhavn efter 34 minutter af kampen, men endte med at vinde 8-5, efter en forrygende kamp hvor Klara Fjorder var i hopla.

Finalen kan blive tæt, og den kan gå begge veje.

Hvem vinder?

Hvem AaB Copenhagen
Flest point i finalen Michell Jensen Klara Fjorder
laver afgørende mål Maria Andersen Sandie Bagge
Flest assist i finalen Eva Knudsen Maria Olausson
hold øje med hende her Carina Vestergaard Mathilde Lundberg
det unge talent Line Blaabjerg Klara Fjorder
Arbejdsbien Marie Louise Kristensen Line Lauridsen
Den elegante forsvarsspiller Amalie Thomsen Maria Olausson
Første udvisning Emilie Huus Tanja Schow
Rutineret ræv Sara Lund Tanja Mørup

AaB har lavet denne optakt til finalen

“Kampen på lørdag er en kamp vi snart har forberedt os til i 1 1/2 måned.. så vi glæder os rigtig meget til denne kamp, og ikke mindst endnu en finale 💪🏻vi har lært rigtig meget af de forrige finaler både som trænere og spillere.. og ved at især det mentale betyder rigtig meget til en finale .. vi har endelig fundet en metode hvor hele holdet hviler i sig selv, og vi ved at når vi tager hjem fra træning i aften så skal alle spillere, trænere og ledere være 100 % mentalt klar til kampen lørdag!

Det sidste stykke tid er der også sket en masse med truppen. Før jul stod vi kun med 8-12 spillere til vores træninger, hvor vi nu stiller op med fyldt holdkort, og endda har været nødsaget til at sortere et par spillere fra. Vi har fået tilgang fra 4 af flyers dygtige spillere, plus der er blevet krydret med nogle nye spillere, det har medført at vi den sidste månedstid næsten har været 4 kæder til træningerne. Og dette har gjort at der er kommet meget mere kvalitet til træningerne og tempoet er blevet skruet gevaldigt op. Derudover har det skabt en god konkurrence om pladserne og givet et nyt frisk pust til truppen… det vil derfor være en helt ny trup AaB kommer med lørdag.

Efter at have spillet en del ligegyldig, men tætte kampe mod BH og ÅFK i grundspillet glæder vi os rigtig meget til at møde nye modstandere. Vi er sikker på at det bliver en hård og fysisk kamp der venter os.

Vores sæsonmål på holdet har hele tiden været pokalguld, så det håber vi at kan tage med hjem lørdag aften! Derudover håber vi at se en god opbakning i hallen, og vi sammen med resten af Floorball Danmark får en fantastisk finaledag !

Copenhagen har endnu ikke i skrivende stund lavet en optakt

God kamp!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.