Truppen til VM kval

VM kval står for døren for det danske herrelandshold, som sidst i måneden drager til Slovakiet og skal se om de kan leve op til favoritværdigheden, og kval ind til VM, der afvikles til december.

Fra hver af de europæiske kvalifikationsgrupper vil de to bedste hold kvale ind til VM, mens de to bedste hold, af de der slutter som nummer 3 i de fire grupper, ligeså vil være med.

Danmark er i pulje med
Norge (6)
Spanien (19)
Østrig (20)
England (31)

Kan Danmark ikke gå videre fra denne pulje som et af de to bedste hold, så er det fordi der er gået noget helt galt.

Selvfølgelig kan der komme 4 x 5 min udvisninger i en kamp til Danmark, der kan afgøre meget, men det er vist ikke set før.

Så Danmark er TÅRNHØJE favoritter til at gå videre, så indfri forventningerne tak.

Truppen der er udtaget er ganske interessant

Keepere:
det er de to Benløsekeepere der er med, talentfulde Emil Brixager og erfarne David de Fries, hvor sidstnævnte var med til VM i 2016.

Backer:
Der er tre sikre esser i de herrer Marko Krogsgaard, Daniel MacCabe og Daniel Nygaard, herefter bliver det interessant hvem af de spillere, der vil spille sig ind i en top 4 på backsiden.
Jesper Schmidt har taget store skridt i sin udvikling og det samme har Mathias Bust. Begge har store plusser i min karakterbog.
Men jeg vil dog hælde meget til at det bliver Frederik Kobberup bliver vægtet lidt højere. Rødovre anføreren har spillet med stor energi og bevægelighed i denne sæson og været en afgørende profil hos Rødovre denne sæson.

Forwards:
Fra VM for 2 år siden er følgende gengangere
Mikkel Skov
Jesper Roland
Mathias Glass
Andreas Glad
Lukas Eldholm
De fire første er store profiler i den danske der leverer varen, men ved sidste VM var det primært Glad og og Skov der leverede point, hvor Roland og Glass mangler det internationale gennembrud. Det kommer til denne VM kval, er jeg overbevist om.
Eldholm spiller i Sverige, og han voksede sig ind i VM turneringen i 2016 hvor han blev bedre og bedre. Han bliver en skarp profil, med mindre den har stået på for meget korv med mos hinsidan, men mon dog.

De øvrige offensive kort der er med er
Jannik Dalkvist og Andreas Kleczewski der har været rigtig gode i denne sæson og fortjent er udtaget.
Esben Køhler fra Skanderborg er stabiliteten selv og levere varen igen og igen.
Simon Lauridsen har potentiale, og har i den første halvsæson vist han er ved at være der og fortjent udtagelse.
Anders Holm er nok for mange en overraskelse, men her har du en fighter og han kommer til at gå forrest på banen.
Blandt de her spillere, bliver det spændende at se hvem der kan tage springet op og levere ligeså internationalt. Et er at gøre det godt i den hjemlige andedam, noget andet er internationalt.

Hov, glemte du ikke Emil Kristensen fra Rødovre, jo han var ikke nævnt blandt de offensive spillere der var med til VM i 2016. Nok er han udtaget, men han har været skade og er ikke 100% fit endnu. Det håber jeg han bliver, for han var om nogen en bærende spiller på Danmarks landshold til VM 2016, og det kommer han til at være igen til VM 2018, men det kan blive et afbud fra Emil Kristensen til denne VM kval.

Der er en ledig plads tilbage i truppen, eller to hvis Emil Kristensen ikke bliver klar. Det vil jeg godt give et bud på hvem der kunne komme med.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.