Hvidovre – Rødovre 3-5

Seneste Hvidovre sejr over Rødovre kom i sæsonen 2015/16 hvor de hjemme vandt 6-3. Så Rødovre har overtaget på naboerne men med tanke på de mange skader der har ramt Rødovre, så var det en match der kunne gå begge veje.

Men Rødovre havde kvalitet nok i kampen og de havde Oskar Eklund retur fra skade og så var der comeback til Morten Guido.

Målfarlige Andreas Kleczewski stod for den enlige scoring i første periode da han bragte Rødovre på 0-1.

Efter pausen øgede Frederik Kobberup til 0-2 og 0-3, backen har haft en stærk sæson og fortjent udtaget til landsholder der skal i VM kval, i øvrigt sammen med Kleczewski, Jannik Dalkvis, Marko Krogsgaard og Emil Kristensen fra Rødovre.

Hvidovre har vist de er et stabilt hold der ikke lader sig gå på af modgang, og trods nede 0-3 fik de arbejdet sig ind i kampen, først ved topscorer Rasmus Madsen og så på mål af anfører Jannik Engelhardt og så var kampen åben igen.

Næste scoring kunne blive kampafgørende og på en fin pasning fra manden med overblikket Oskar Eklund, så scorede Rødovre til 2-4 via Kleczewski.

Sidste periode blev Hvidovre jagt for at komme ind i kampen, og efter timeout kom beløningen da de fik målet til 3-4 og med 1.09 tilbage at spille i var der tid.

Men Rødovre var skarpe, og da Eklund med dagens 3.assist fandt Frederik Kobberup der med sin 3.scoring afgorde kampen med 11 sekunder igen.

Hvidovre – Rødovre 3-5 (0-1, 2-3, 1-1)
Hvidovre
Rasmus Madsen 1+1, Jannik Engelhardt 1+1, Frederik Olsen 1+0, Mathias Thorsen 0+1
Rødovre
Frederik Kobberup 3+0, Oskar Eklund 0+3, Andreas Kleczewski 2+0

blog rødovre

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.