Danmark – Japan

Det tog sin tid, inden Danmark igen fik smidt nerverne i aftenens kamp under VM i Bratislava mod Japan.

Det blev en start ingen havd eønsket, Japan pressede højt og en fejl fra Danmark kostede, og Japan kunne drøne ned og score og så lå Danmark under.

Kort efter røg Danmark så ind i en udvisning, og her havde Japan muligheden for at øge, men deres høje pres på Danmark, ja det betød en pludselig omstilling til Danmark, og der var Emma Vistisen iskold og fintede keeperen og lagde den stille og roligt ind til 1-1.

Det gav ro på det danske spil, og stille og roligt fik Danmark greb om kampen og et fint hurtigt sammenspil mellem Line Lauridsen og Klara Fjorder gav dansk føring på 2-1.

Efter pausen kom Japan igen ud og stressede Danmark, og Sara Lund blev igen testet lidt, men den erfarne keeper var sikkerheden selv.

Stille og roligt fik Danmark greb om kampen, og med sikre pasninger og bredde på spillet, så gav det plads og muligheder, og en millimeter præcis aflevering fra Maria Helander fandt Di Nardo, der viste hvorfor det er vigtigt at kunne afslutte direkte på en pasning, og vupti havde Danmarks bedste øget til 3-1.

Japan løb bolden op eller smed lange afleveringer afsted, og de fik mange afslutninger, men alle fra positioner hvor det var enkelt redde, så ingen farlige situationer og i stedet blev det igen Helander der var god igen, der med et trækskud øgede til 4-1 inden pausen til den 3.periode.

De sidste 20 min var Japan i opløsning og de danske spillere der klogt lod bolden gøre arbejdet og det gav masser af mål mod et hold der vidst ikke havde læst kapitel om forsvarsspil i floorball

Klara Fjorder, Emma Vistisen, Maria Helander, Cecilia Di Nardo var sammen med et solidt forsvar Danmarks bedste, men specielt Helander var rigtig god i kampen.

Danmark er sikker på at gå videre fra puljen, nu venter gruppefinalen mod USA.

Highlighs fra kampen kan du se her

Danmark – Japan 11-3 (2-1, 2-0, 7-2)
Danmark
Emma Vistisen 1+4, Cecilia Di Nardo 3+0, Maria Helander 2+1, Klara Fjorder 2+1, Anne Sofie Thaarup 1+1,  Line Lauridsen 0+2, Maria Olausson 0+2, Laura de Fries 1+0, Simone Jørgensen 1+0.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.