Skanderborg – Benløse 3-5

Leave a comment

25/11/2017 by Steen Houman

Skanderborg er holdet du aldrig ved hvor du har henne, hvis det kommer over dem, kan de spille aldeles fremragende, men omvendt har de været udfordret af ikke at kunne mønstre stærkeste opstilling alt for ofte.

Til dagens hjemmekamp, der var henlagt til Ry, for at promovere floorballsporten der, ja der bød Skanderborg de forsvarende DM vindere op til dans.

Evige farlige Lasse Rolighed bragte Skanderborg foran 1-0, i en periode hvor Skanderborg noget overraskende havde bolden meget.

Men Benløse skal du ikke tage for mange udvisninger mod, og nok havde Skanderborg overlevet to, men tredie gang klappede Benløse til.

1-1 efter første periode, var fuldt fortjent, og næppe det de fleste havde regnet med. Lasse Rolighed fortsatte sit gode spillehumør og satte Skanderborgs topscorer op, så Mathias Christoffersen kunne bringe hjemmeholdet foran 2-1!

Men en udvisning med for mange spillere på banen blev kostbar for Skanderborg, for igen huggede Benløse til i powerplay, og de fik momentum og lavede 2 mål mere, så 3 scoringer på 2½ min, og så var kampen tippet til 2-4.

Skanderborg knoklede på, og de blev belønnet, landsholdsaktuelle Esben Køhler forsatte sin gode form og reducerede til 3-4 inden sidste periode i et powerplay

Kampen blev afgjort i tredie periode, og igen blev en Skanderborg udvisning kostbar, da Benløse satte deres tredie powerplay i kampen og dermed vandt 3-5 i en tæt kamp, som Skanderborg kunne have stor ære af.

 

Skanderborg – Benløse 3-5 (1-1, 3-4, 0-1)
Skanderborg
Lasse Rolighed 1+1, Mathias Christoffersen 1+0, Esben Køhler 1+0, Mathias Nordmann 0+1, Brian Nielsen 0+1
Benløse
Peter Pfneiszli 3+0, Mathias Glass 1+1, Daniel Nygaard 0+2, Mathias de Fries 1+0, Mark Bek 0+1, Jesper Roland 0+1

floorball nygaard og glass

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 731,424 hits
%d bloggers like this: