Copenhagen – Frederikshavn 3-12

Hjemmeholdet har just slået Rødovre der er med i toppen, og kampen mod Frederikshavn var en fin test for Copenhagen. Kunne de modstå det tryk og pres som Frederikshavn spiller med?

Tja, både og for resultatet siger så vandt Frederikshavn 3-12, men med til historien hører at Copenhagen manglede deres topscorer Kenneth Danielsen, og det er først i tiden 39.18 hvor talentfulde Rasmus Larsen scorer til 3-6 at hjemmeholdet knækker.

For nok var det gæsterne der var i teten og efter 10 min stod den 0-3, men Copenhagen fik knoklet sig ind i kampen og var med igen da første periode sluttede 2-3.

Frederikshavn lagde igen hurtigt fra med to mål i de første 3 min til 2-5, inden Copenhagen fik fat og kom på 3-5 med 3 min tilbage af anden periode.

Men Frederikshavn var for skarpe, og sidste periode endte 0-5 og Copenhagen lykkedes ikke med at lave mål de sidste 23 min af kampen.

Copenhagen – Frederikshavn 3-12 (2-3, 1-4, 0-5)
Copenhagen
Victor Holmsten 1+1, Jon Beck 1+1, Christian Holmsten 1+0
Frederikshavn
Andreas Glad 3+0, Rasmus Larsen 2+1, Niklas Juul 1+1, Jesper Schmidt 1+1, Jonathan Velgård 1+1,  Simon Møller 1+1,Glenn Christiansen 0+2, Dennis Torp 0+2, Jonas Johansen 1+0, , Nicolai Flyholm 1+0,  Anders Jørgensen 0+1, Kasper Kajgaard 1+0

blog floorball copenhagen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.