Drama i Århus

Hjemmeholdet Århus fik deres første (reelle) sejr i ligaen, da de vandt 6-4 over Hvidovre, i en kamp med scoringer i både powerplay og boxplay og som havde hele 19 udvisningsminutter.

Gæterne fra Hvidovre stillede med blot to kæder, mens hjemmeholdet havde alle mand klar til start og havde 3 kæder klar til at få lagt pres på gæsterne.

Hjemmeholdet var oplagt, og specielt Mathias Dueluand var i hopla. 1 mål havde han lavet i denne sæson, i dag blev det til 3 mål og 2 besøg i straffeboksen.

Det var Duelund der åbnede kampen med scoringen til 1-0, men kort efter måtte han se sig udvist, men det blev en katastrofe for Hvidovre, som måtte lid eden tort at se Århus score et smart mål i undertal da Nicklas Perto med en sjælden assist fandt spillende træner Lars Skytte, der scorede sit første sæsonmål.

2-0 var ikke det Hvidovre havde regnet med og mon ikke de i pausen efter første periode havde snakket om nu skulle der arbejdes videre, for Hvidovre var i slutfasen af første periode kommet frem til flere gode forsøg, som Århus keeper dog havde fat i.

Det blev Duelund der gjorde det til 3-0 da han fik rettet skuddet af og så var Hvidovre pressede, og Århus havde virkelig gode muligheder, men Kasper Eriksen hos Hvidovre stod som så ofte før en stor kamp.

Rasmus Madsen havde været den store profil i forrige kamp da Hvidovre slog Sunds, og han trådte i karakter, satter bevægelige Frederiks Olsen op, og så var det blot 3-1 på et mål i bocplay:
Veteranen Uffe Simonensen viste høj teknik da han senere øgede til 4-1.
Hvidovre svarer hurtigt igen til 4-2.

Så fulgte den første af to afgørende sekvenser i kampen, Århus for hjemmeholdets Malthe Chatterton bliver udvist, og den udvisning udnytter Hvidovre ikke og det blev dyrt, Chatterton er kun kommet retur fra sin udvisning, da han scorer til 5-2 på en assist fra Perto (han kan andet end afslutte).

Nede med 3 mål, er ikke umuligt at vende, der havde været gode chancer i begge ender, så for tilskuerne, var der lagt op til en spændende afslutning.

Århus kom stærkt ud igen og Dueland satte sit tredie mål til 6-2 og nu var det opad bakke for gæsterne, der dog ikke gav op.

Hvidovre fik den anden gyldne chance, for Århus fik en 5 min udvisning, men igen fik Hvidovre ikke lykkedes med at udnytte denne chance, og de fik blot scoret en gang ved Frederik Olsen på assist fra Hvidovre unge anfører Casper Christensen.

Rasmus Madsen fik scoret og dermed lavet sit 3 point i kampen til 6-4 i tiden 55,08 i et nyt powerplay, og så var der spænding igen.

Hvidovre ville gerne og hev keeperen ud i slutfasen, men hjemmeholdet arbejdede fortræffeligt, og en god holdindsats blev belønnet med en velfortjent sejr på 6-4.

Det er hermed tæt nede i bunden

Lars Skytte, Århus:
Det er klart vores bedste indsats i sæsonen. Vi kører kampen igennem et meget aggressivt genpres. Det har vi stor succes med, men det kræver en stor arbejdsindsats at spille på den måde

Søren Jönsson, Hvidovre
Jeg vil gerne rose træner teamet. Århus virkede til at have fundet en god plan til at stresse os. Dertil var de mere tændte end os. Vi kan desværre igen ikke stille i stærkeste og det gør at vi skal finde på nye løsninger. Århus var bare i balance og arbejdede som et hold. Det blev kamp afgørende idag.

Århus – Hvidovre 6-4 (2-0, 3-2, 1-2)
Århus
Mathias Duelund 3+0, Uffe Simonsen 1+1, Nicklas Perto 0+2, Eduards Sture 0+2, Malthe Chatterton 1+0, Lars Skytte 1+0, Vinoth Sivapalan 0+1
Hvidovre
Rasmus Madsen 1+2, Frederiks Olsen 2+0, Casper Christensen 0+2, Lukas Örlygsson 1+0

floorball-bold

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.