Spænding i bundkampen

Leave a comment

19/11/2017 by Steen Houman

Århus og Helsingør var før sæsonen tippet til en plads i bunden, og specielt Helsingør har haft det svært i denne sæson, og det har knebet gevaldigt med at lave mål.

Nicolai Hammer og Nicolai Bech har trukket det store læs i kampene for Helsingør, mens at nok har Århus været udfordret i flere kampe, men de har vist andre lovende takter og har to gange haft kampe der gik i overtiden.

Så dagens bundkamp var for hjemmeholdet den store mulighed for at sætte Helsingør under pres, for en sejr ville give 5 point til Århus og Helsingør stadig på 0 point, og så var gæsterne godt begravet i denne sæson.

Det blev en intens kamp, hvor Helsingør kunne takke deres keeper for at holde dem inde i kampen, men også en kamp hvor Helsingør fik en drømmestart med to mål efter blot 52 sekunder spillet af kampen.

En mareridtsstart for hjemmeholdet hvor det skulle vise sig at den kom de sig ikke over, omend Århus skabte mange gode afslutninger, men Helsingørs keeper var god på dagen.

0-2 holdt perioden ud, og Århus må have snakket om at holde fast i det gode spil og bevare tålmodigheden, men det var igen en frygtelig start på anden periode for hjemmeholdet.
Nicolai Bech har en hurtig skudafvikling, og med under to min spillet af perioden øgede han til 0-3!

Århus fik reduceret til 1-3, hvilket var stillingen inden de sidste 20 min af kampen som blev hektiske.

3.periode fik igen frygtelig start for hjemmeholdet, blot 90 sekunder var spillet, så scorede Helsingør til 1-4

Hjemmeholdet viste masser af kvalitet og anført af Vinoth Sivapalan og Eduards Sture fik Århus kæmpet sig ind i kampen, og da den tidligere Sønderborgspiller Jacob Christensen reducerede til 3-4 i tiden 52,00, så var kampen igen åben.

Det blev et rush op af banen af veteranen Jonas Hviid, den 39 årige fik fart under futterne som i de unge dage fik han sat angrebet op og satte pasningen til den på dagen spillende træner Jesper Frank til stillingen 3-5 i tiden 56,01.

Århus tog timeout og søgte mulighederne og trods et tryk, løb tiden ud for hjemmeholdet, der viste masser af godt spil, men åbenbart ikke var klar i starten af hver periode.

Århus har vist de har noget at byde på, og nok må de være slukørede efter kampen, men mon ikke vi ser Århus i andre kampe byde op til dans.

For Helsingør var det en særdeles tiltrængt sejr som lettede meget, og det betyder de ikke er isoleret i bunden.

Århus – Helsingør 3-5 (0-2, 1-1, 2-2)
Århus
Victor Overholt 1+0, Mathias Duelund 1+0, Jakob Christensen 1+0
Helsingør
Jesper Christensen 2+0, Nicolai Bech 1+1, Jon Sparre 0+2, Emilk Spanggaard 1+0, Nicklas Wensmark 1+0, Adam Wållringer 0+1, Jonas Hviid 0+1

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 730,567 hits
%d bloggers like this: