Rasmus Madsen show i Hvidovre

Leave a comment

19/11/2017 by Steen Houman

Hjemmeholdet Hvidovre havde besøg af Sunds, som 9 dage tidligere noget overraskende tabte til Skanderborg. Sunds fik rettet skuden op og vandt i kampen efter sikkert med 9-2 over Århus, og mod Hvidovre skulle de gode takter føres videre.

Anført af Mikkel Skov der bare holder højt niveau, så var der ikke meget der tydede på hjemmeholdet skulle have et ben til jorden.

Stillingen var 1-4 efter første periode, med Mikkel Skov som den store profil med 3 mål, og Hvidovre ene scoring var sat ind af Rasmus Madsen, og han skulle vise sig frem i den grad.

Hvidovre har vist gode dyder i denne sæson, og har stået sammen som hold, og anført af anfører Jannik Engelhard startede Hvidovre deres comeback, men det var først 12 min inden  i anden periode den reducering kom til 2-4, det var eneste scoring i perioden og assist kom fra Rasmus Madsen. Med 15 sekunder før periodens udløb, får Janus Bust en udvisning. Bust som har spillet med stor autoritet i denne sæson måtte en tur i straffeboxen, og Hvidovre har nok snakket om i periodepausen at de skulle komme ud med energi og søge momentet.

Powerplayet blev udnyttet, og så stod den 3-4, målscorer Mathias Thorsen, på assist af Rasmus Madsen, så var kampen helt åben og der blev spillet i højt tempo og udligningen kom også i powerplay, for Sunds røg ind i en stribe af udvisninger, og tredie gang slog hjemmeholdet til og så stod den 4-4, må igen af Thosen og assist, rigtig gættet Rasmus Madsen.

Et fantastisk comeback af Hvidovre, og med 56,50 min spillet af kampen kunne alt ske og hvordan ville begge hold reagere i slutfasen?

Sunds viste klassen og da, nå ja Rasmus Madsen måtte ud i 2 min, så skulle Sunds blot bruge 6 sekunder i powerplay, så førte de 4-5, og Hvidovre var lige langt.

Hvidovre tog deres timeout, og med 19 sekunder tilbage af kampen kom udligningen da Frederiks Olsen viste koldblodighed og assisten, ja det var Rasmus Madsen.

I overiden kunne  begge begge hold have scoret, men det blev Hvidovre der kunne skrige sejrsbrølet ud, da anfører Jannik Engelhardt kronede en god kamp og scorede mål der endte kampen, det efter endnu et powerplay.

Assisten, jo det var såmænd Rasmus Madsen som var med i alle scoringer for hjemmeholdt, respekt.

Sunds havde 1-4 føringen og skulle have lukket kampen, men en stribe udvisninger blev afgørende og kostbare.

Hvidovre – Sunds 6-5 (1-4, 1-0, 3-1, 1-0)
Hvidovre
Rasmus Madsen 1+5, Jannik Engelhardt 2+1, Mathias Thorsen 2+0, Frederik Olsen 1+0
Sunds
Mikkel Skov 3+1, Andre von Enckevort 1+1, Mathias Lauridsen 1+0, Anders Holm 0+1, Kristoffer Handgaard 0+1

floorball-23

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogstats

  • 755,394 hits
%d bloggers like this: