3 kampe venter onsdag aften i ligaen

Lokalopgør
De har mødt hinanden mange gange de to klubber Frederikshavn og Brønderslev, og i de seneste sæsoner har Brønderslev haft overtaget på Frederikshavn.

Nu er billedet vendt og Frederikshavn ligger med helt i toppen, hvor Brønderslev plejer at være.

Så en sejr til hjemmeholdet er forventeligt, og de skal fastholde deres målsøgende spil og formå at kunne spille med højt tempo i tre kæder!

Brønderslev får noget at se til, de har dygtige spillere i truppen, og opgaven for Brønderslev har at få holdet til at fungere som hold. Det går fremad og kampen mod Frederikshavn er en god test, for at se hvor langt Brønderslev er kommet.

Topopgør
Rødovre har vundet alle kampe i denne sæson og står stærkt i deres udtryk, omvendt har de forsvarende DM vindere fra Benløse været to gange  i overtiden med en sejr og et nederlag.

Kampen bliver en indikator på hvor de to hold står, på hjemmebane skal Benløse vise Rødovre hvem der bestemmer, og skal Benløse ikke hægtes af, så skal de have point.

De fire tophold, ser jeg ikke tabe til at andre hold end hinanden i ligaen, så de indbyrdes opgør mod hinanden bliver enormt vigtige.

Det kan kun blive en intens kamp der bliver spillet og som viser kvalitet af højeste niveau.

Hvidovre – Copenhagen
Hjemmeholdet stod ugen inden sæsonen startede med håret i postkassen med en decimeret trup uden træner.
Men spillende træner Søren Jönsson har fundet de gamle attackdyder frem i spillerne, og de har løftet sig som hold. Fra at være kandidat til nedrykning, så er Hvidovre nu i behagelig afstand til de to pladser der skal spille kval.

Copenhagen har indfriet det der forventes, holdet er ikke stærkt nok endnu til at kunne true top 4 over en hel kamp, så Copenhagen ligner det stærkeste bud på en 5.plads, men Hvidovre kunne sagtens have lyst at drille Copenhagen og udfordre til en 5.plads!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.