Skanderborg – Helsingør 12-5

Der var vigtige point på spil for begge hold, men spændingen i kampen forduftede hurtigt. Skanderborg kom foran 1-0 ved Philip Olsen og netop det første mål var afgørende, for begge hold, og da hjemmeholdet kort efter udnytter deres powerplay til 2-0, så fortsatte 1.periode som et mareridt for Helsingør. 6-0 endte perioden, og så var den kamp lukket.

Til Helsingørs ros skal det siges, de blev ved, og kæmpede bravt, og Tobias Munkstrup der har været præget af rygskade fik sat sit aftryk på kampen med hele 4 scoringer!

10-5, fik Helsingør kæmpet sig op på via en god anden periode, men Skanderborg stramme garnet til slut og vandt fortjent 12-5.

Mathias Nordmann, Skanderborg
Det var en kamp, hvor vi skulle hente point (set med vores briller). 1. periode var en periode, hvor vi holdte vores aftaler spillede simpelt og aggressivt, hvilket resulterede i mange chancer. Vi vinder perioden 6-0, hvilket må siges at være godkendt. 2. periode er dog en lidt anden af slagsen, vi laver mange fejl og mister fokus. Dette udnytter Helsingør. Perioden ender 4-5.
3. periode var aftalen, at vi skulle have mere styr på defensiven, hvilket vi fik. Vi vinder den 2-0. Alt i alt en kamp, hvor vi kan tage meget med fra især vores første periode. Samtidig skal vi arbejde videre med vores fokus over en hel kamp.

Jesper Frank, Helsingør
“Vi kommer desværre igen slet ikke med fra kampens start og Skanderborg kommer (for) let til deres mål. Kampen er afgjort da vi endelig finder lidt fart og momentum i de sidste 30 min”

Skanderborg – Helsingør 12-5 (6-0, 4-5, 2-0)
Skanderborg
Mathias Christoffersen 4+3, Philip Olsen 1+0, Esben Køhler 0+2, Christian Bendtsen 1+2, Tomas Havelka 2+0, Nicklas Højholt 0+1, Brian Nielsen 2+1, Lasse Rolighed 1+1, Jesse Fortunato 1+0
Helsingør
Tobias Munkstrup 4+0, Kristoffer Mortensen 1+0, Adam Wählinger 0+1, Emil Spanggaard 0+1, Jesper Frank 0+1, Jonas Hviid 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.