Topkamp i Rødovre

Der var fuld knald på kampen da Rødovre hjemme mødte Frederikshavn, hvor vinderen af kampen kunne sætte sig på førstepladsen.

0-0 efter første periode kunne tyde på stillingskrig og to hold der godt ville se hinanden an, men nej, Frederikshavn trykkede på med tre kæder og havde Andreas Glad retur efter sin forstuvning, mens Rødovre kørte på med to kæder.

Der var fuld fart på, men utrolig nok stod den 0-0.

Faktisk skulle vi hen til midten af kampen før den første scoring kom, og begge trænere må have funderet over om 0-0 kunne holde, og hvem der først ville tabe koncentrationen og lave fejl.

Det blev unge Kajgaard, der satte sit 5.sæsonmål og bragte Frederikshavn foran 0-1, den holdt næsten perioden ud, men hjemmeholdets Marko Krogsgaard der igen var god, satte udligningen til 1-1 blot 22 sekunder før perioden sluttede.

1-1 inden de sidste 20 min af kampen, og begge hold har nok snakket om ikke at begå dumme fejl men bevare roen og tålmodigheden i denne topkamp.

Rødovre bragte sig på 2-1 inden Frederikhavn fik udlignet.

Haluret havde sneget sig op på 49.31 inden næste scoring, som skulle blive den første af 6 der fulgte, og hvor Rødovres angrebsesser Kleczewski og Dalkvist viste skarphed.

For på to scoringer af netop Kleczewski kom Rødovre på 4-3 med små 5 min  igen, og Frederikshavn måtte frustreret se et mål fra Andreas Glad annuleret for høj stav!

Gæsterne manglede målet, og Frederikshavn tog en timeout i tiden 57.21.

Ud røg Anders Kjær i Frederikshavnmålet, Kjær viste højt niveau i kampen.

Frederikshavn spillede 6 mod 5 og det lykkedes ikke som ønsket, for Jannik Dalkvist var kvik og lagde bolden to gange i tomt net og kronede en god kamp med 2+2.

Slutteligt fik Anders Jørgensen reduceret til  6-4.

Dermed satte Rødovre sig på førstepladsen med deres 7.sejr i streg, og satte en tyk streg under at de mener det seriøst med guldambitionerne.

Kampen viste hvilket højt niveau de bedste hold i Danmark har

Claus Nisbeth, Rødovre
En tæt affære, hvor vi leverede sæsonens hidtil bedste holdpræstation. Vi arbejdede os ind i kampen, og da tingene skulle afgøres, steppede Andreas Kleczewski og Jannik Dalkvist op med 2 mål hver.
Den “gamle” Anders Kjær viste målmandsspil på meget højt niveau, og jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at vinde kampe for Blackhawks denne sæson.

Søren Frederiksen, Frederikshavn
Det var en tæt kamp, hvor personlige fejl gjorde udslaget. Rødovre er et stærkt hold, der straffe vores fejl. Jeg ser os have momentum, på skift i kampen og hvis vi bliver bedre, til at udnytte disse perioder, vil vi kunne nå langt i år.

Rødovre – Frederikshavn 6-4 (0-0, 1-1, 5-3)
Rødovre
Jannik Dalkvist 2+2, Andreas Kleczewski 2+0, Marko Krogsgaard 1+1, Marek Valachovic 1+0, Claus Nisbeth 0+1
Frederikshavn
Nicolai Flyvholm 0+2, Kasper Kajgaard 1+0, Jonathan Velgaard 1+0, Anders Jørgensen 1+0, Andreas Glad 1+0, Rasmus Larsen 0+1, Niklas Juul 0+1

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.