Brønderslev – Copenhagen 6-9

I optakten til kampen havde jeg skrevet noget om et hjemmehold på slingrekurs, og efter denne kamp, så ligner Brønderslev et hold på rette kurs.

Nu gør en kamp ikke en ændring, så spændende at se deres næste kampe.

Brønderslev havde en kanin med i hatten til kampen, 45 årige Michael Andersen gjorde comeback, og det  med maner. En spiller som Michael Andersen har et fantastisk ry med de meritter han har, han kunne have risikeret at blive til grin. Men den rutinerede herre tog ansvar på Brønderslevholdet og kronede indsatsen med 1+1. respekt!

Hjemmeholdet førte kun en gang i kampen, nemlig da de kom på 1-0 ved evig farlige Niklas Knøsen, assist ved ja der alte Michael Andersen. Glæden varede kun kort, for 25 sekunder senere udlignede Kasper Abildgaard, han har været god i denne sæson.

Hjemmeholdet kunne være tilfredse, 1-1 efter første periode og spillemæssigt havde det set fint ud, men Brønderslev glemte de gode takter straks, og på 1,31 min havde Copenhagen bragt sig på 1-3, begge scoringer med Kenneth Danielsen involveret, han var kampens helt store profil og med her der og allevegne.

Hvad nu Brønderslev, ville de falde sammen eller ville de rejse sig og kæmpe sig ind i kampen, det blev det sidste, og Kasper Jensen fik noget af en kamp med tre mål!

For på 11 sekunder fik Brønderslev såmænd udlignet til 3-3, men 11 sekunder senere røg en Brønderslevspiller i boksen med 2 min, den udnyttede Copenhagen til at score til 3-4 i powerplay.

Kasper Jensen udlignede, en Copenhagens #81 gjorde det til 4-5. #81, er trøjenummeret for nu pensionerede Jesper Schow, som ikke spiller mere for Copenhagen, men de mange der fører kampprotokollerne er vant til at skrive det nummer, så Kenneth Danielsen blev snydt for det mål!

Kenneth Danielsen show kan man kalde 3.periode, 3 point laver han, i den intense del af kampen hvor kampen går fra 4-5 til 6-8 på blot 3,03 min, 5 scoringer på så kort tid.

Brønderslev havde tid til at sætte slutspurten ind, men Copenhagen modstod og kunne 19 sekunder før tid lukke til 6-9

Sune Reinert, Brønderslev
Det var et tæt opgør med mange chancer i begge ender. Vi laver nogle fejl der koster og Copenhagen er gode til at udnytte dem. Kenneth Danielsen var klart en afgørende faktor.

Michael Dahl, Copenhagen
En kamp som skal vindes for at vi stadigvæk hænger med. Kampen bølger frem og tilbage længe. Brønderslev straffer os på vores fejl. Vi har mange skud på Brønderslev keeper så står en god kamp. Kennet Danielsen er manden som reder os idag hvor han sætter de rigtige mål. Vi glade for endnu 3 point.

Brønderslev – Copenhagen 6-9 (1-1, 3-3, 2-5)
Brønderslev
Kasper Jensen 3+0, Niklas Knøsen 1+2, Michael Andersen 1+1, Johan Uppström 1+1, Rasmus Rasmussen 0+1
Copenhagen
Kenneth Danielsen 5+2, Kasper Abildgaard 2+1, Martin Grønborg 1+1, Victor Holmsten 0+1, Rasmus Lilleballe Poulsen 0+1,  Christian Holmsten 0+1, Jeppe Hove 0+1

blog floorball michael andersen

Foto: Henrik Dahl Nielsen aka Tex

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.