Sunds – Helsingør 9-0

Helsingør havde kæmpet hårdt da de i forrige kamp arbejdede stenhårdt mod Rødovre, og det blev opskriften igen for gæsterne, som fik lov at se Sunds der havde bolden stort set hele tiden.

8 markspillere havde Helsingør på holdkortet til dagens kamp, så træner Jesper Frank blev spillende træner, så havde Helsingør 9 spillere.

Sunds var i kontrol og målet med at holde nullet lykkedes. Udfordringen kan være at holde koncentration hele vejen igennem, men det lykkedes Sunds med.
Helsingør var egentlig kun nede 1-0 efter første periode, men de havde ikke nogen modtræk i kampen, udover når Nicolai Bech og Nicolai Hammer forsøgte på egen hånd.

Unge Oliver Sørensen på 15 år lavede sine to første mål i denne sæson, godt gået!

Peter Hug, Assistenttræner Sunds:
Vi havde boldbesiddelse 80% af kampen og de var ofte presset helt i bund. De stod meget defensivt. Aftalen om at holde nullet blev holdt.

Jesper Frank, Helsingør træner

Det var som ventet en meget svær kamp mod et stærkt spillende Sunds-hold, som var stort set i konstant boldbesiddelse. Egentlig stod vores defensivt stærkt så længe kræfterne holdt, og Sunds havde svært ved at komme til de store chancer i 1. periode, som vi holder nede på 0-1, og vi havde endda et par kvalificerede forsøg den anden vej. Men Sunds kværnede på – og mange af de unge spillere viste højt niveau.

Sunds – Helsingør 9-0 (2-0, 3-0, 4-0)
Sunds
Mikkel Skov 2+2, Simon Lauridsen 2+1, Anders Holm 1+2, Mathias Bust 1+1, Søren Holm 0+2, Oliver Sørensen 2+0, Mathias Lauridsen 1+0, Mads Jespersen 0+1
Helsingør

floorball-23

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.